High

Elegantie en een rijkdom aan traditionele stijlelementen zijn kenmerkend voor heb label High. Design, kwaliteit en gebruiksgemak zijn daarbij voor dit merk de belangrijkste waarden.

High: couture voor iedere dag
Het Italiaanse label High wordt vormgegeven door de Britse designer Claire Campbell. Met de ontwerpen van haar stijlvolle label laat ze graag een verfrissende bries waaien door de hedendaagse fashion scene. De kleding en accessoires van dit mooie merk vervlechten zich snel met jouw dagelijks leven. De kleding is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, maar je kunt High ook prima dragen bij bijzondere gelegenheden. De ontwerpen worden veelal met de hand vormgegeven waarbij een grote aandacht voor detail bestaat. Bovendien heeft elk ontwerp een sterke identiteit. 

High: quality
De scheidslijn tussen vrijetijds- en formele kleding lijkt steeds meer te vervagen. Ook High sluit aan bij deze ontwikkeling: het merk biedt hedendaagse klassiekers om dagelijks te dragen. Ontwerpster Claire Campbell heeft een collectie gemaakt met dameskleding en -accessoires die een kalme elegantie en rijke traditie uitstralen. Het uitgangspunt voor de functionele kleding is respect voor vakmanschap. High heeft een sterke identiteit en bekommert zich niet om modegrillen. Het merk biedt een complete collectie, met o.a. tops, broeken en rokken.

50 items
Terug naar boven