Samsoe Samsoe

Samsoe Samsoe is een Deens kledingmerk. De kleding van Samsoe Samsoe typeert zich als Scandinavisch design met rustige en natuurlijke kleuren. De basis van de collectie bestaat uit klassieke, sportieve en trendy kledingstukken, gemaakt van natuurlijke materialen en kunststof. De collectie bestaat uit zowel kleding, schoenen als accessoires voor zowel dames als heren. 

Smaakvol en modieus gekleed met Samsoe Samsoe
Na de oprichting in 1993 door de broers Preben en Klaus Samsoe werd het merk in 2000 overgenomen door Peter Rasmussen en Per Andersen. Zij hebben de kenmerkende stijl van het merk weten te behouden, waardoor het nog steeds gekenmerkt wordt door de typisch Scandinavische look 

Met de originele mode van Samsoe Samsoe ben je absoluut trendy gekleed en zul je ervaren wat het betekent om je in alle dagelijkse situaties te kunnen bewegen in kwaliteitskleding met veel comfort. De elegante evenwichtige uitstraling van alle items uit de gevarieerde collectie valt geraffineerd samen met andere internationale trends en kleurstellingen. 

Prijs-kwaliteit verhouding
Samsoe Samsoe is een echte modetopper met weergaloze modellen voor mannen en vrouwen, die kiezen voor kwaliteit in evenwichtig samenspel met design, comfort en een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding.

53 items
Terug naar boven