Gratis verzending en retour

Barcelonete

Barcelonete is een Nederlands kledingmerk dat is ontstaan in 2014 en dat zich kenmerkt door de kleurrijke en speelse ontwerpen. Met als hoofd inspiratiebron de cultuur van de stad Barcelona waarbij het strand 'Barceloneta' en de stijl van Antoni Gaudí centraal staan. Het kenmerkende logo komt hieruit voort. De kwaliteit staat bij elke collectie weer centraal, zodat u van ons altijd een goed product kan verwachten!

Lees Meer
Barcelonete
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Wanneer start de Barcelonete sale?

Als je items van Barcelonete in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Barcelonete start.

Waar koop je Barcelonete?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Barcelonete welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.