Gratis verzending en retour

Berghaus

Door nieuwe gebieden te verkennen en een kledinglijn te ontwikkelen die klimmers hielp hetzelfde te doen, bleef Berghaus eind jaren 80 leiden waar anderen volgden. Berghaus vertrouwde al op de meest serieuze bergbeklimmers en creëerde een serie speciaal voor de meer extreme avonturier.

Lees Meer
Berghaus
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Wanneer start de Berghaus sale?

Als je items van Berghaus in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Berghaus start.

Waar koop je Berghaus?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Berghaus welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.