Moncler

Moncler werd in 1952 opgericht in de plaats Grenoble, in Frankrijk. De naam van het merk is afkomstig van de samenvoeging van de afkortingen van de naam van de berg vlakbij Grenoble, Monestier-de-Clermont. Het waren de ondernemers Rene Ramillon die een gat in de markt ontdekte, maar toen nog werkzaam waren voor een zeer bekende fabrikant van berg gerelateerde artikelen als tenten en slaapzakken. Er waren in die tijd maar weinig jassen die de fabrieksarbeiders toen voldoende warmte konden bieden tijdens koude dagen. En zo ontstond de eerste collectie van Moncler, vol met super warme winterjassen, bestemd tegen het allerkoudste klimaat. Toen het Franse skiteam in aanraking kwam met de jassen van Moncler, ontstond de huidige donsjas. Want zij wilden een lichtere jas van beweeglijk materiaal, die voldoende warmte gaf in koude gebieden. Ook moest de jas hun spieren warm houden tot aan de race. En die vonden zij! Later werden die modellen aangepast met leren stukken gemonteerd op de schouders. Handig, want zo kon de jas niet beschadigen. Momenteel shop je heel veel verschillende modellen van Moncler, als bijvoorbeeld het Gardon Jacket, Biker Jacket, Jonathan Jacket en Albert Jacket voor dames en heren. Nú ook een groot deel in de sale…

Meer
Moncler
Filters:
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
428 items
1 / 8
We hebben 428 Moncler items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Moncler updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Moncler updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Waar staat Moncler bekend om?

Geschiedenis

Moncler is een Italiaans kleding- en lifestylebedrijf, opgericht in 1952 door René Ramillon. Moncler is vooral bekend om zijn donsjassen en sportkleding. Het bedrijf dankt zijn naam aan de afkorting van Monestier-de-Clermont, een bergdorp in de buurt van Grenoble, Frankrijk. Het merk werd in 2003 gekocht door de Italiaanse ondernemer Remo Ruffini, die het bedrijf in 2013 op de beurs noteerde.

In de loop der jaren heeft het merk stijl gecombineerd met doorlopend technologisch onderzoek, dat de kennis van deskundigen op het gebied van bergbeklimmers benut. Moncler-collecties combineren extreme omstandigheden met het dagelijks leven in de stad. Vanaf het begin van 2003, toen Remo Ruffini deel uitmaakte van de groep, werd een proces van herpositionering van het merk geïnitieerd waardoor Moncler-producten een steeds meer onderscheidend en exclusief aspect aannemen.

Het geïntegreerde en flexibele bedrijfsmodel van Moncler is erop gericht om de productiefasen, die de grootste toegevoegde waarde hebben, direct onder controle te hebben. Hierdoor staat het nastreven van steeds hogere kwaliteit centraal staat in al het werk van Moncler. Het bevorderen van een verantwoorde supply chain is een fundamenteel onderdeel van dit proces; er kan geen groei op de lange termijn zijn zonder verantwoordelijkheid en respect. Het afgelopen jaar heeft Moncler een Sustainability Unit opgericht die zich inzet voor de integratie van sociale en milieufactoren in de zakelijke besluitvorming.

Moncler collecties

Moncler heeft altijd gestaan voor creativiteit en innovatie, terwijl het trouw bleef aan zijn afkomst en DNA. Alle Moncler-collecties weerspiegelen de uniekheid van het merk. De hoofdcollectie is de meest bekende en verspreide productlijn die, als bron van originaliteit, ‘The Archive’ heeft.

De Moncler Grenoble-collectie is geïnspireerd op enkele ski-producten, om de band tussen Moncler en zijn roots nog sterker te benadrukken. De Moncler Enfant-collectie bestaat uit nieuwe interpretaties van de volwassen reeksen. In 2017 kondigt Moncler het einde aan van de collecties Gamme Bleu en Gamme Rouge om een nieuw creatief project op te starten: Moncler Genius.

Moncler heeft een graduate ontwikkeling van zijn productengamma in aanvullende categorieën aan zijn kernzaken toegevoegd, zoals breigoed, schoeisel, leergoederen, accessoires en zonnebrillen.

Moncler Jackets

Zowel voor dames als heren heeft Moncler verschillende soorten jassen in iedere collectie. Er is keuze uit bodywarmers, dunne zomerjacks en gevoerde winterjassen. Dus voor ieder seizoen is er wel een Moncler jas. Mét opdruk, effen of met verschillende accenten, jassen van Moncler zijn er precies zoals jij het mooi vindt! Van hoge kwaliteit en met iedere outfit te combineren, dat zijn de jassen van Moncler.

Spectaculair Moncler

Presentaties van de Moncler-collecties zijn altijd spectaculair. Deze evenementen stellen Moncler in staat de originaliteit en het onderscheidend vermogen van haar merk over te brengen, sterke banden te smeden met toonaangevende mode-publicaties, binnenlandse en internationale journalisten, grote klanten met meerdere merkgroothandels, belangrijke opinieleiders, belanghebbenden en op alle belangrijke sociale media.

Moncler NIEUWE COLLECTIE

Wil jij het vanaf nu voor altijd als eerste weten zodra er nieuwe items van Moncler online komen? Dat kan! Op onze Winkelstraat.nl App, te vinden in de App Store, kun je aangeven wie jouw favoriete fashiondesigners zijn. Zodra één van deze designers (waaronder Moncler natuurlijk) een nieuw item upload, ontvang jij direct een melding! Zo ben je er altijd als eerste bij wanneer er een nieuwe collectie online komt.

Moncler SALE

Doordat wij samenwerken met honderden boutiques, is op Winkelstraat.nl de kans groot dat je met enige regelmaat een populair Moncler item in de sale gaat vinden! Hoe tof zou dat zijn? Wanneer je je favoriete Moncler items in je wishlist zet, ontvang je direct een melding zodra deze de sale in gaan, dus: scrollen maar! Items van Moncler in de sale gaan hard, dus wanneer je een melding krijgt, wees dan snel.

Wanneer start de Moncler sale?

Als je items van Moncler in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Moncler start.

Waar koop je Moncler?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Moncler welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.