Gratis verzending en retour

1017 ALYX 9SM

(27) items

1017 ALYX 9SM, ontworpen door Matthew Williams, is een merk dat gebouwd is op een concept van hoogwaardige materialen gemixt met ‘subversive culture’. De naam staat voor zijn verjaardag, 10 oktober, de naam van zijn dochter en de plaats waar hij in een studio begon met het ontwerpen van kleding, Saint Mark's Place, New York City. Gevestigd in New York en geproduceerd in Italië, combineert Matthew invloeden uit zijn opvoeding in Californië en New York met zijn toewijding aan details, innovatie en de sterke wil om nieuwe ideeën werkelijkheid te laten worden. Een mix van ‘slimline’ maatwerk, luxe stoffen, grafische vormen en elegante accessoires biedt een complete garderobe een nieuw perspectief.

Lees Meer
1017 ALYX 9SM

Wanneer start de 1017 ALYX 9SM sale?

Als je items van 1017 ALYX 9SM in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van 1017 ALYX 9SM start.

Waar koop je 1017 ALYX 9SM?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk 1017 ALYX 9SM welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.