Björn Borg

In naam van de legende werd de Björn Borg-collectie opgericht met Rohdi Heintz als hoofdontwerper. Ze begonnen met sportkleding, maar met hun gedurfde houding kwamen geweldige ideeën; na een paar jaar nam het bedrijf een moedige stap in de ondergoedwereld. In 2014 zijn ze teruggegaan naar onze oorsprong. Het ontwerp van de sportkleding werd na een aantal goede jaren in Nederland teruggebracht naar Stockholm en de reis om het nr. 1 sportmodemerk te worden, begon.

Meer
Björn Borg
Filters:
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 Björn Borg items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Björn Borg updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Björn Borg updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Björn Borg sale?

Als je items van Björn Borg in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Björn Borg start.

Waar koop je Björn Borg?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Björn Borg welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.