Gratis verzending en retour

Rich!

RICH! is een kledingmerk speciaal voor dames. De collectie van RICH! bestaat met name uit veel luxe t-shirts en jurkjes. RICH! maakt in de collectie veel gebruik van hippe en drukke printjes waarin diamanten, tijgers en sieraden terug komen. Kleding van RICH! is er voor de hippe, moderne vrouw die graag de show wil stelen.

Lees Meer
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Wanneer start de Rich! sale?

Als je items van Rich! in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Rich! start.

Waar koop je Rich!?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Rich! welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.