Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Clarks Original

Het verhaal begon zo'n 200 jaar terug. De gebroeders Cyrus en James maakte een pantoffel van schapenvacht. In die tijd was dat baanbrekend; een combinatie van uitvinding en vakmanschap. Inmiddels is het merk gegroeid tot zo'n 1000 merkwinkels en franchises over de hele wereld en wordt het ook door derden verkocht. En terwijl nu, zoals altijd, elk paar van deze schoenen begint met handwerk; door gebruik van geavanceerde technologieën en hedendaagse materialen levert Clarks de perfecte boots voor iedereen.

Pagina 1 van 2

De geschiedenis van Clarks Original

Het verhaal van Clarks Original begon bijna 200 jaar geleden toen Cyrus en James Clark een pantoffel maakten van afgesneden schapenvacht. Destijds was het baanbrekend; een combinatie van vindingrijkheid en vakmanschap die de kern is gebleven van wat we doen. En hoewel nu, zoals altijd, elk paar van de Clarks Original schoenen begint met een laatste met de hand gesneden uit een enkel blok haagbeuk, helpen geavanceerde constructietechnieken, technologieën en eigentijdse materialen ons om perfectie te leveren die op maat is gemaakt voor de moderne wereld.

Innovators

Vanaf het begin heeft Clarks Originals altijd anders gedacht. En ook dingen anders gedaan. Van de slipper gemaakt door Cyrus en James Clark in 1825 tot 's werelds eerste schoen in de vorm van een voet; van onze kinderseries in hele maten, halve maten en een keuze aan breedtes tot onze ultramoderne iPad-voetmaat; van innovatieve demping onder de voeten tot rapid prototyping en 3D-printen, briljante ideeën onderscheiden ons.

De perfecte schoenen

Leonardo da Vinci beschreef de menselijke voet als "een meesterwerk van techniek en een kunstwerk". En zodat Clarks Original er als geen ander voor zou kunnen zorgen, hebben ze de voet goed bestudeerd. Van de wieg tot op hoge leeftijd. Ze hebben gekeken naar de manier waarop het zich ontwikkelt. Ze hebben nagedacht over wat er nodig is om de voeten gezond en gelukkig te houden. En wat ze hebben geleerd, is wat Clarks Original helpt om de perfecte schoenen voor jou te maken.

Een nette schoen, een boot of sneaker, bij Clarks Original vind je het allemaal. Perfect voor een dagje weg, het kantoor of naar een zakelijke borrel. Draag overdag met een pantalon en overhemd op kantoor en ’s avonds met een jeans en hoodie! De perfecte switch – met één paar schoenen.

Nieuwe Collectie

Groot liefhebber van de ontwerpen van Clarks Original? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Clarks Original Sale

Ben je op zoek naar gave pieces van Clarks Original in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van Clarks Original in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete items van Clarks Original in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.