Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

MISBHV

(9) items

Tijdens een zomerstop van haar studie Rechten, ging Natalia Maczek naar Londen voor een baan en werd verliefd op kleding. Na deze ervaring begon ze met het maken van parodie-designer T-shirts voor haar en haar vrienden om te dragen naar feestjes die co-designer Thomas Wirski in Warschau gaf. Uiteindelijk begon ze de kleding online te verkopen en richtte ze in januari 2015 een showroom op tijdens de Paris Fashion Week om hun items als officieel merk te laten zien.

Lees Meer
MISBHV

De geschiedenis van MISBHV

In 2014 lanceert de Poolse rechtenstudente Natalia Maczek MISBHV als bijproject om nep-designer T-shirts te maken voor haar en haar vrienden om in clubs te dragen. Maczek en mede-ontwerper Thomas Wirski richtten in 2015 een showroom op tijdens Parish Fashion Week om de stukken te laten zien. Een van hun eerste klanten is de Britse luxeretailer Browns, die de collectie wil verkopen in hun Londense boetiek.

In 2016 organiseert MISBHV hun eerste New York Fashion Week-presentatie om hun lente / zomer 2017-collectie te debuteren. In hetzelfde jaar bevestigt Rihanna de status als tegencultuurlabel van MISBHV wanneer ze een Matrix-zwart MISBHV-jasje draagt tijdens haar ANTI-optreden in Londen.

MISBHV gaat in 2018 terug naar hun thuisland en heeft hun eerste catwalk show in het Paleis van Cultuur en Wetenschap van Warschau om de lente / zomer 2019-collectie te lanceren. Voor de show namen Maczek en Wirski aanwijzingen uit de Warschau-affichekunst uit 1966 en werkten ze samen met de Poolse kunstenaar Roslaw Szaybo om een serie prints te maken voor de broeken, shirts en andere bovenkleding.

MISBHV x Reebok

MISBHV heeft een samenwerking met Reebok op de Daytona DMX in 2019. De opvallende sneaker heeft heel wat gaande, met een mesh overlay met ritssluiting, die de veteropzet bedekt. Vanaf daar verwelkomt de Daytona DMX een bungee-achtig trekkoord aan de kraag en meerdere rubberen patches om de samenwerking op de juiste manier te markeren. De sneaker is vervolgens afgewerkt met een doorschijnende buitenzool, gemarkeerd met MISBHV-branding.

MISBHV hoodies

MISBHV heeft enorm gave hoodies in haar collecties. Met toffe prints, enorme logo’s en fele kleuren. Stoer, trendy en anders dan anders. Heb jij er al eentje weten te bemachtigen? Zo niet, wees dan snel. Een hoodie van MISBHV mag echt niet in de garderobe van een modeliefhebber ontbreken.

Nieuwe Collectie

Groot liefhebber van de ontwerpen van MISBHV? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

MISBHV Sale

Ben je op zoek naar pieces van MISBHV in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van MISBHV in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete items van MISBHV in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.