VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Loewe

Madrid, 1846 - een groep lederen ambachtslieden worstelde om aan de vraag naar portemonnees, dozen en tassen te voldoen. Enrique Loewe Roessberg smeedt zijn expertise in leer met die van deze lokale ambachtslieden. Loewe is geboren.

Meer
Loewe
Filters:
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
40 items
We hebben 40 Loewe items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Loewe updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Loewe updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Waar staat Loewe bekend om?

Geschiedenis

Loewe is een Spaans luxueus modehuis gespecialiseerd in leren goederen, kleding, parfum en andere accessoires. Met een oprichting in 1846 is Loewe een van oudste en grootste luxueuze modehuizen.

Loewe werd opgericht in 1946 toen een groep Spaanse ambachtslieden in Madrid werden vergezeld door Enrique Loewe, een handelaar van Hessische afkomst. Aan het begin van de 20e eeuw hadden veel opmerkelijke mensen grote belangstelling voor Loewe en werd koningin Ena van Spanje een vaste klant. In 1905 verleende Alfonso XIII hen het koninklijk benoemingsbevel en zo werd Loewe hofleverancier van het koninklijk huis van Spanje. Het bedrijf groeide snel in populariteit en werd gepromoot door onder meer Ernest Hemingway, Ava Gardner, Rita Hayworth, Marlene Dietrich en Sophia Loren.

In 1965 lanceerde Loewe een ready-to-wear collectie en werd in 1996 overgenomen door LVMH Group.

Loewe heeft een flinke nalatenschap van vakmanschap die teruggaat naar het begin van een collectieve werkplaats en maakt gebruik van gewaardeerde ambachtelijke technieken in zijn ontwerp en fabricage. Deze kernwaarden worden weerspiegeld in het geloof van het merk in het belang van ambacht in de hedendaagse cultuur, zijn moderne interpretaties van historische artistieke prestaties en zijn inzet voor het ondersteunen van hedendaagse kunst, ambacht en cultuur over de hele wereld.

Sinds 2013, onder creatieve directeur Jonathan Anderson, is het merk een nieuw hoofdstuk begonnen en presenteert het zichzelf aan de wereld als een modehuis gericht op ambacht en cultuur. Dit blijkt uit een intellectuele maar toch speelse benadering van mode, gedurfde en levendige Spaanse levensstijl en ongeëvenaarde expertise met leer.

Spoel vooruit naar het heden en het label wordt vaak gezien bij van rap royalty's, nadat het een radicale transformatie had ondergaan onder het roer van de vooruitstrevende Britse ontwerper Jonathan Anderson.

Loewe Foundation

In 1988 richtte Enrique Loewe y Lynch, achterkleinkind van de oprichter van het bedrijf, de Loewe Foundation op, een particuliere culturele stichting die culturele evenementen en tentoonstellingen ondersteunt. De stichting ontving in 2002 een gouden medaille voor verdienste in de Fine Arts van de Spaanse overheid.

Kleding en meer

Kleding van het luxueuze merk Loewe kan twee kanten op, het heeft een aantal hele extravagante items in haar collectie, maar ook klassieke items zijn er genoeg te vinden in de collecties van Loewe. Eén ding hebben alle kledingstukken van Loewe in ieder geval gemeen: kwaliteit. Investeer in een kledingstuk van Loewe en het gaat járen mee.

Naast luxe modeartikelen zoals ready to wear kleding en lederwaren, produceert het merk ook woon- en lifestyle-producten zoals handdoeken, tijdschriften, portefeuilles en sleutelhangers. Er zijn Loewe-winkels wereldwijd, waaronder Tokio, Milaan, Hong Kong en Miami en een winkel in het Wynn Hotel, Las Vegas.

Loewe Puzzle Bag

Een veel gevraagd item van Loewe is de Puzzle Bag. En wat is er, naast zijn pracht, nou zo speciaal aan de Puzzle Bag? Dat vertellen wij je graag. Met de innovatieve kubusvorm van de Puzzle Bag, zijn extreme tactiliteit en zijn maximale bruikbaarheid, wordt volume gecreëerd door het nauwkeurig uitsnijden. Ook kan de Puzzle Bag op vijf verschillende manieren worden gedragen, van schoudertas tot clutch. Hoe ideaal is dat? Daarnaast kan de Puzzle Bag volledig plat worden opgevouwen. De belangrijkste kenmerken van de Puzzle Bag zijn: gemaakt van klassiek kalfsleer, zwarte handgeschilderde randen, voering van katoen-canvas met visgraatpatroon, twee binnenvakken, handige achterzak met rits, op maat gemaakt anagram, hardware: Palladium in een tinnen afwerking.

Nieuwe Collectie

Fan van Loewe? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Loewe Sale

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld de Loewe Puzzle Bag in de sale? Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een uniek product van Loewe kan scoren in de sale.

Wanneer start de Loewe sale?

Als je items van Loewe in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Loewe start.

Waar koop je Loewe?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Loewe welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.