SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

Cero Nine

Cero Nine is opgericht door Khalil Eddiouane, hij is erg bekend in de sneaker wereld. Khalil Eddiouane is revolutionair op het gebied van het aanpassen van het straatbeeld naar zijn eigen ideologieën. De unieke designs zorgen dat de sneakers opvallen.

Meer
Cero Nine
Filters:
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 Cero Nine items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Cero Nine updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Cero Nine updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Waar staat Cero Nine bekend om?

Geschiedenis

CERO NINE is opgericht door creatief directeur Khalil Eddiouane. Op basis van zijn ervaring in de high-end mode- en lifestyle-industrie, werd hij zich bewust van het feit dat high-end modemerken de komende trends dicteren, en de rest volgt gewoon. Hierdoor is een gat in de markt ontstaan. Om deze leegte op te vullen en een nieuw perspectief toe te voegen aan de mode-industrie, heeft Khalil een jong en creatief team geselecteerd. Samen met zijn team ontwierp hij het antwoord voor iedereen die op zoek is naar mode, kwaliteit en redelijke prijzen.

Cero Nine Trends

Het merk streeft ernaar opkomende trends vast te leggen en vertaalt deze op zijn eigen manier. Daarom is de filosofie van CERO NINE uniek te zijn, met behulp van de beste materialen om trendy items te maken, terwijl het toegankelijk blijft. Beginnend met het eerste model, The Fort Sneaker, nam CERO NINE de ‘dikke schoenen trend’ en veranderde het in een verfijnd maar draagbaar ontwerp.

Cero Nine NIEUWE COLLECTIE

Wil jij het vanaf nu voor altijd als eerste weten zodra er nieuwe items van Cero Nine online komen? Dat kan! Op onze Winkelstraat.nl App, te vinden in de App Store, kun je aangeven wie jouw favoriete fashiondesigners zijn. Zodra één van deze designers een nieuw item upload, ontvang jij direct een melding! Zo ben je er altijd als eerste bij wanneer er een nieuwe collectie, van bijvoorbeeld Cero Nine, online komt.

Cero Nine SALE

Doordat wij samenwerken met honderden boutiques, is op Winkelstraat.nl de kans groot dat je met enige regelmaat een populair Cero Nine item in de sale gaat vinden! Hoe gaaf zou dat zijn? Wanneer je je favoriete Cero Nine items in je wishlist zet, ontvang je direct een melding zodra deze de sale in gaan. Items van Canada Goose gaan hard en in de sale nóg harder, dus krijg je een melding? Wees snel!

Wanneer start de Cero Nine sale?

Als je items van Cero Nine in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Cero Nine start.

Waar koop je Cero Nine?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Cero Nine welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.