Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Cartier

Opgericht in 1846 in Parijs door Louis François Cartier, bleef dit beroemde bedrijf tot 1964 een familiebedrijf. Cartier staat bekend om verschillende luxe items, zoals sieraden, horlogerie, geuren en accessoires. In het begin van de twintigste eeuw, na zijn verhuizing in de beroemde Rue de la Paix, zag Cartier groeiend succes en begon te exporteren naar Engeland en de VS. Als je op reis gaat naar Parijs, mag je dit merk niet missen: het is het symbool van Franse savoir-faire en Parijse luxe.

Helaas hebben we geen items gevonden

De geschiedenis van Cartier

Het verhaal van Cartier is gebaseerd op durf. Sinds de oprichting in Parijs door Louis-François Cartier in 1847, heeft Cartier zich ontwikkeld door het verwelkomen van visionairs en vrije geesten in het Maison. Tegenwoordig leeft deze pioniersgeest meer dan ooit. Grenzen verleggen, het gebruik of de betekenis veranderen om schoonheid te onthullen, op avontuur gaan naar verre horizonten en de rijke diversiteit van andere culturen omarmen - deze creatieve energie is fundamenteel voor alles, elke dag weer.

Alles rondom Cartier is perfect georganiseerd en de zoektocht naar perfectie gaat verder dan wat je ziet. Bij Cartier begint alles met een steen. Juweliers en ontwerpers werken om de sublieme uitstraling van elke steen naar voren te brengen, om de schoonheid ervan te versterken, door middel van het ontwerp, de kostbaarste materialen en de visie van Cartier.

De iconen van Cartier

Cartier is niet bang om de mal te doorbreken. Van zijn Love Bracelet tot Juste un Clou, en Tank- of Santos-horloges: het Maison creëert krachtige esthetiek en iconen die loyaal zijn aan hun afkomst en toch een tijdloze aantrekkingskracht hebben. Het alledaagse is bijzonder, het gewone wordt kostbaar.

Brillen van Cartier

De brillen van Cartier zijn van hoge kwaliteit en geven iedere outfit nét dat beetje extra. Prachtige uitstraling, gaan jaren mee en zijn enorm mooi afgewerkt. Een gewone bril of zonnebril? Cartier heeft van beide soorten genoeg modellen in de collectie!

Horloges van Cartier

Ook de horloges van Cartier zijn natuurlijk prachtig. Ze zijn kwalitatief, uitzonderlijk mooi en geven jou een enorm chique uitstraling. Combineer een Cartier horloge met een zakelijke outfit voor die extra business-touch.

Nieuwe Collectie

Als echte Cartier liefhebber mag de Winkelstraat.nl App niet ontbreken op jouw telefoon. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Cartier Sale

Ben je op zoek naar items van Cartier in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van Cartier in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Cartier items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Máár, vooral de populaire horloges, zonnebrillen en andere accessoires van Cartier gaan enorm hard. Heb je echt een topper op het oog? Wacht dan zeker niet te lang, want of deze überhaupt ooit de sale gaat halen, blijft de vraag…