SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

Quotrell

We are Quotrell. Quotrell stands for diversity and inclusiveness, united as one. Family, friends, future loved ones and even strangers; the more people come together, the stronger we become. United all around the world, we cooperate to make the changes we so desire.

Meer
Quotrell
Filters:
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
529 items
1 / 9
We hebben 529 Quotrell items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Quotrell updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Quotrell updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Waar staat Quotrell bekend om?

Quotrell kleding - It’s all in the details

Kenmerkend. Stoer. Comfortabel. Stijlvol. Daar staat Quotrell voor. Wij zijn een uniek en onderscheidend kledingmerk die voor zowel mannen als vrouwen een nieuwe frisse look biedt. Dat doen we door kwaliteit voorop te stellen en in te spelen op de behoeftes van onze klanten. Van slimfit tot loose fit, de diversiteit in onze kleding biedt voor ieder wat wils.

De collecties van Quotrell bestaan uit comfy T-shirts, heerlijk zittende hoodies, fijne knitwear, sweaters en trendy tracksuits. Daarnaast biedt Quotrell verschillende accessoires aan, waaronder petten en tassen. De items van Quotrell zijn mooi met elkaar te combineren, maar kunnen zeker ook samen met items van andere designers.

Met het minimalistische design en de hoge kwaliteit in stoffen onderscheid Quotrell zich van andere fashion brands. Mensen zullen de kleding van Quotrell snel herkennen door het kenmerkende Quotrell logo, die op bijna alle kleding te vinden is. Met elk item van Quotrell zorgen wij ervoor dat jij je zelfverzekerd voelt. Door het ruime aanbod aan keuzes zit er altijd wat naar jouw wens bij.

Coming New! Quotrell Aesthetics

Door het succes van de huidige collecties wil Quotrell uitbreiden met een lijn in Quotrell Aesthetics. Hier zullen sportbroekjes, sportshirts aan toegevoegd worden. Wil je hier op de hoogte van zijn? En van elk andere nieuwe collectie van Quotrell? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste te horen krijgt wanneer de nieuwe collectie beschikbaar is!

Quotrell Sale

Ben je op zoek naar vette items van Quotrell in de sale? Dat begrijpen wij wel! Op onze website kun je alle sale items vinden die jij in jouw garderobe moet hebben. Houdt daarom onze website in de gaten om niks te missen. Nu in de sale de Fall/Winter 2020 collectie. Shop ze nu met kortingen tot wel 70%!

De gedachte achter Quotrell

In nog maar een paar jaar is Quotrell van een beginnend kledingmerk naar een toonaangevend fashion brand gegroeid. Met de gedachte om mensen te voorzien van fashionable én comfortabele kleding, is de oprichter van Quotrell zijn kledinglijn begonnen. Zijn ingeving om Quotrell te beginnen komt vanuit zijn jaren in dienst van het leger. Daar ervaarde hij dat kleding vooral functioneel en efficiënt moet zijn. Toen hij zijn carrière bij defensie stopte was hij op zoek naar een kledinglijn die er niet alleen goed uit ziet, maar ook comfort en gemak moet bieden. Hij zag deze pasvorm niet op de markt en kreeg het idee om een kledinglijn te beginnen. Dat zijn militaire verleden invloed heeft op de kleding van Quotrell kun je onder andere terugzien in de kleuren, details en stoffen die worden gebruikt. ‘Kleding moet er niet alleen goed uit zien, maar ook comfort en gemak bieden.’ - Designer & oprichter van Quotrell

Amsterdam meets New York

Naast inzichten uit de militaire achtergrond haalt Quotrell zijn inspiratie uit de historische banden tussen de steden Amsterdam en New York. New Amsterdam was een 17e-eeuwse Nederlandse nederzetting gevestigd op het zuidelijke puntje van Manhattan Island. Nieuw Amsterdam diende als het hoofdkwartier van de Nederlandse kolonisten die er waren om de handel in bont te ontwikkelen. New Amsterdam werd op 8 september 1664 omgedoopt tot New York.

En nu..

Tegenwoordig betekent Quotrell trendy en casual kleding voor de zelfverzekerde man en vrouw. De ontwerpen worden gekenmerkt door een unieke combinatie van Amsterdam en New York-stijl, de minimalistische stijl en inspiratie van de vroegere jaren in dienst. Maar Quotrell zit nooit stil en blijft zich altijd ontwikkelen door de laatste trends en de behoeftes van onze klanten te volgen. Stay tuned! Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Quotrell? Houd onze website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wanneer start de Quotrell sale?

Als je items van Quotrell in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Quotrell start.

Waar koop je Quotrell?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Quotrell welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.