Guess by Marciano

Guess by Marciano is onderdeel van het grote dames- en herenmerk Guess. Deze lijn heeft zijn naam gekregen van de oprichters, de broers Marciano, en de stad waar de eerste collectie werd gelanceerd in 1981, namelijk Los Angeles. Het label dankt zijn bekendheid aan de succesvolle Marylin jeans die maar wat graag gedragen werd door alle supermodellen als Claudia Schiffer en Naomi Campbell. Inmiddels heeft het merk zich opgewerkt tot gigant in kleding, accessoires en schoenen. Hoofddoel: de drager absolute klasse laten uitstralen.

Meer
Guess by Marciano
Filters:
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 Guess by Marciano items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Guess by Marciano updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Guess by Marciano updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Guess by Marciano sale?

Als je items van Guess by Marciano in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Guess by Marciano start.

Waar koop je Guess by Marciano?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Guess by Marciano welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.