Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Drykorn

For beautiful people. Dat staat in vrijwel ieder label van Drykorn. Alle Drykorn collecties worden ontworpen voor zelfverzekerde en onafhankelijke individuen. Dragers van Drykorn weten dat je na één aanraking al niet meer anders wil. De items zitten niet alleen heerlijk, maar zijn ook nog eens tijdloos en van uitermate goede kwaliteit.

Pagina 1 van 5

Drykorn

For beautiful people. Dat staat in vrijwel ieder label van Drykorn. Toen het merk begon, was duidelijk dat zij items gingen ontwerpen voor zelfverzekerde en onafhankelijke individuen. Een bepaald gevoel voor stijl was belangrijk. De collecties van Drykorn staan dan ook altijd voor de laatste trends, maar verliezen de sterke persoonlijkheid van het merk niet. Kenners weten dat wanneer je eens met Drykorn in aanraking bent gekomen, je het niet meer vergeet. Het zit niet alleen eerlijk, het is ook nog eens hartstikke tijdloos en kwalitatief zó goed, dat je er jaren mee vooruit kunt.

Drykorn heren & Drykorn dames

We gaan terug in de tijd. Drykorn is van oorsprong een Duits merk en opgericht door Marco Goetz in 1996. In die tijd bracht Drykorn vooral herenjeans op de markt. Een groot succes, want al snel komen daar t-shirts, overhemden en kwalitatieve basics bij. Drykorn kun je omschrijven als stads, toegankelijk en progressief. (Als we hier één woord aan toe mogen voegen: Scandinavisch! Ook al is het dit dus niet). Items zijn hartstikke klassiek met een moderne afwerking. Modieus en tijdloos. Drykorn heren & Drykorn dames is voor mensen die middenin het leven staan. Ze zijn onafhankelijk en zelfverzekerd. Vandaar de slogan. Mocht je wel eens een item van Drykorn hebben geprobeerd, dan weet je dat de pasvorm altijd prachtig is. Kleuren zijn vaak neutraal, zodat je de items goed kan combineren met andere kleding.

Drykorn jas

Tijdloos. Zo kunnen we de jassen van Drykorn het best omschrijven. Ze zijn super chic en elegant. De meest bekende Drykorn jassen zijn gemaakt van een scheerwolmix. Hierdoor zijn ze heerlijk warm en zitten ze, zoals je van Drykorn gewend bent, heerlijk. Wat we de laatste tijd wat vaker zien bij Drykorn, zijn sportieve invloeden. Zo hebben sommige jassen nu een capuchon, leren details (of zelfs helemaal gemaakt van leer!) en zien we hier en daar ook een bomber voorbij komen.

Drykorn jas dames

De jassen van Drykorn op Winkelstraat.nl komen en gaan. Het aanbod is niet enorm, maar we zorgen er altijd wel voor dat we de meest populaire modellen online hebben staan. Dit zijn dan vaak de klassieke ontwerpen, als de Drykorn ‘Redditch’.

Drykorn online

De collectie van Drykorn op Winkelstraat.nl is uitgebreid. Er zijn items voor zowel dames als heren en je shopt er met name de klassieke kleding van het merk. Wist je dat we bij Winkelstraat.nl elke dag enorm veel items fotograferen en online plaatsen? Mocht je nou als eerste op de hoogte willen zijn, en new arrivals direct willen bekijken, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Want daar selecteren we de mooiste merken en combineren we wekelijks new arrivals in één overzicht. Nog één groot voordeel: als er sale is, weet jij het ook als eerst!

Drykorn outlet

Om even in die sferen te blijven: wist je dat Winkelstraat.nl een outlet heeft? Misschien niet! Want de Winkelstraat.nl outlet is namelijk niet altijd zichtbaar. Eens in de zoveel tijd openen we de virtuele deuren en shop je ook Drykorn in deze outlet. Soms blijven er maten en items over - deze worden dan gebundeld en aangeboden voor een hele fijne prijs. Zo ook de Drykorn outlet. Op de hoogte blijven? You know what to do!