Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Patrizia Pepe

(164) items

Patrizia Pepe is een merk dat is ontstaan uit het creativiteit van Patrizia Bambi (creative director) en het ondernemerschap van Cloudio Orrea (CEO). Samen hebben zij in 1993 in Florence het modemerk Patrizia Pepe gelanceerd. Pepe staat voor de merkidentiteit van Patrizia Pepe, onconventioneel en dynamisch. Al snel nadat een eerste collectie gemaakt was, veroverde zij het Italiaanse publiek. De rest van Europa volgde snel daarna. De collecties van Patrizia Pepe staan voor een plezierige levensstijl - ze zijn minimalistisch en bevatten veel bijzondere details. Patrizia haar belangrijkste motivatie is haar passie voor werk. En dat zien we tot op de dag van vandaag terug in de collecties.

Lees Meer
Patrizia Pepe
1 / 3

Geschiedenis

De passie van Patrizia Bambi (creatief directeur) gecombineerd met de ondernemersgeest van Claudio Orrea (directeur), resulteerden in de oprichting van Patrizia Pepe in Florence, 1993. De naam "Pepe" werd onmiddellijk geïdentificeerd met een oneerbiedige sensualiteit, gemaakt van contrasten en tegenstellingen. Vanaf dit moment konden vrouwen zich herkennen in een merk dat naadloos alledaags gebruiksgemak combineert met glamour voor al die belangrijke momenten, van 's morgens tot ‘s avonds, dankzij de dubbele veelzijdigheid en snijsilhouetten van de collectie. Een nieuw idee van een vrouw, onze vrouw, wordt tot leven gebracht: sensueel, oneerbiedig, moedig en zelfbewust. Bewust van haar eigen lichaam streeft ze een holistische visie op welzijn na. Ironisch en stedelijk, ze houdt van experimenteren. Ze zwaait met een sterke, onafhankelijke geest en is een idealist. In korte tijd bewees Patrizia Pepe in staat iconische kledingstukken van onbetwistbare originaliteit te creëren, herkenbaar en gewaardeerd door de jaren heen.

Het icoon van Patrizia Pepe

In Herfst-winter 2012 onthulde het merk zijn kostbare icoon aan de wereld, ontworpen om de exclusieve stilistische en kwalitatieve inhoud van alle Patrizia Pepe-producten te belichamen: het Fly-symbool. Het silhouet van het insect ondergaat een ultramoderne herinterpretatie en wordt een iconisch symbool. Onmogelijk om onopgemerkt te blijven. Licht, fel en gedurfd. Net als Patrizia Bambi's persoonlijke visie op dingen. Vandaag blijft het merk zijn weg vervolgen, gericht op het leveren van geïntegreerde en boeiende ervaringen die klanten verwachten. Offline en Online zijn nauw met elkaar verbonden, het merk streeft ernaar een omnichannel digitale strategie te leveren om te voldoen aan - en overtreffen - veranderende klantbehoeften.

Patrizia Pepe tassen

Aan tassen geen gebruik bij Patrizia Pepe. Opvallend, maar ook eenvoudig. Casual, maar zeker ook chic. Er is een tas voor iedereen. Van een grote shopper voor tijdens een middag in de stad of een crossbody-bag voor een avond in de club. Ook voor een handtas of rugtas kun je bij Patrizia Pepe je slag slaan! Maak iedere outfit nét iets specialer met een prachtige tas van Patrizia Pepe. Kies je voor veilig? Ga dan voor een donkere tas, zwart of bruin. Heb je het liever iets uitdagender? Ga dan voor een uniekere kleur, zoals rood of geel!

Patrizia Pepe jurken

Iconisch. Stijlvol. Elegant. We hebben het natuurlijk over de jurken van Patrizia Pepe. Iedere collectie omvat een aantal prachtige jurken. Ga jij voor een mini- of midi-dress? Er is keuze genoeg. Wij raden je zeker aan om ook eens buiten je comfortzone te kiezen. Ga je normaal altijd voor lange donkere jurken? Waag je dan eens aan een rode Patrizia Pepe midi-dress. Wie weet wordt deze jurk je nieuwe favoriet!

Nieuwe Collectie

Een van de grootste Patrizia Pepe fans? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Patrizia Pepe Sale

Ben je op zoek naar een prachtig item van Patrizia Pepe in de sale? Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een uniek product van Patrizia Pepe kan scoren in de sale. Zet je favoriete Patrizia Pepe items op je Winkelstraat.nl-wishlist en je krijgt direct een melding zodra deze items de sale in gaan.