Gratis verzending en retour
MENU

Golden Goose Sale

(91) items

Alessandro Gallo en Francesca Rinaldo waren extreem creatief. Mode zat in hun bloed. Toen een vriend, een bekende Venetiaanse kleermaker, een aantal van hun eerste ontwerpen tot uitvoering bracht, ontstond Golden Goose. Het doel van de twee designers was het combineren van elegantie en moderniteit. Het geheim van Golden Goose is zoals zij zelf zeggen ‘de mix tussen Italiaanse kenmerken en Britse stijlen, met een vleugje avant-garde en zeer nauwkeurig oog voor detail.’ Nieuwsgierig geworden? Scroll down!

Lees Meer
Golden Goose Sale
1 / 2

Geschiedenis

Golden Goose Deluxe Brand is een Italiaans high fashion sneaker merk gevestigd in Venetië, Italië. Golden Goose Deluxe Brand werd geboren in 2000 en vermengde de creatieve geest van Francesca Rinaldo en Alessandro Gallo: twee jonge Venetiaanse ontwerpers, tot dan toe buitenstaanders in de modewereld.

Sinds het begin onderscheidt het bedrijf zich met innovatieve maar ambachtelijke, levendige producten, een low-key communicatiestrategie en een zeer selectieve plaatsing op locaties die de filosofie van het merk delen. In 15 jaar tijd heeft Golden Goose Deluxe Brand een complete levensstijl voor haar klanten gecreëerd, met een collectie die kant-en-klare kleding, accessoires en schoenen omvat. Golden Goose combineert een verfijnde en moderne stijl met een vintage gevoel, allemaal ondersteund door de sterke Italiaanse kleermakers traditie.

Golden Goose Sneakers

Een stoere sneaker of een chique laars, alles kan wanneer je kijkt tussen de items van Golden Goose. Toch hebben de sneakers van Golden Goose een echt unieke uitstraling. Met het logo of de Golden Goose ster opvallend aanwezig, is niet te missen dat jij Golden Goose sneakers draagt. Ook de vintage look is niet te missen. Vegen, strepen of een zwarte zool, er wordt alles aan gedaan om de Golden Goose sneakers een échte vintage feeling te geven. De sneakers van Golden Goose zijn er voor dames en heren en zijn goed te combineren met een rustige outfit, juist omdat de sneakers zelf al zo opvallend zijn.

Golden Goose Superstar Sneakers

In 2007 begon het Italiaanse merk luxe sneakers aan te bieden die er ‘gedragen’ uitzagen. Dit waren de lederen Superstar sneakers, die tussen de 300 en 600 dollar kostten. ‘Gedragen’ is nog netjes verwoord; zelfs bedekt met kristallen, zagen deze sneakers er kapot uit, alsof ze al jarenlang op de groezelige stoep van New York waren gedragen. Maar dat was het punt, influencers en klanten waren bereid zo'n hoge prijs te betalen voor ogenschijnlijk gebruikte sneakers, omdat ze anders waren dan al het andere op de markt. Ze belichaamden een soort ordinaire luxe die, overduidelijk, mensen vandaag de dag nog steeds willen bemachtigen.

De oprichters van Golden Goose, Alessandro Gallo en Francesca Rinaldo, beschrijven de Superstar-sneakers als een 'emotioneel product dat authentiek en nooit kunstmatig is'. Ze zien eruit alsof ze al een goed leven, vol avontuur, hebben geleefd en moedigen je aan meer van hetzelfde te doen. Je kunt ze overal dragen, tijdens elke gelegenheid.

Golden Goose Laarzen

Naast sneakers, heeft Golden Goose ook een flinke collectie laarzen in haar assortiment. Zowel voor dames als heren. Voor dames is er de keuze tussen hoog of laag, met of zonder print en opvallend of lekker rustig. Combineer een zomers jurkje met een korte cowboy boot en je bent klaar voor ieder festival. Of ga voor een witte blouse, skinny jeans en combineer deze met een hoge laars. Ready voor een feestje! Heren, ook voor jullie is er genoeg keuze. Combineer een chique boot met een pantalon en polo en je bent ready-to-go!

Golden Goose NIEUWE COLLECTIE

De Winkelstraat.nl App al gedownload? Zo niet, je vindt deze in de App Store! Geef in de app aan wie jouw favoriete designers zijn en krijg direct een melding als er iets nieuws van deze designer wordt geüpload. Zo mis je nooit meer de nieuwste Golden Goose items. Hoe fijn is dat?

Golden Goose SALE

De kans is aanwezig dat je op Winkelstraat.nl af en toe één van je favoriet Golden Goose items in de sale gaat vinden! Dit omdat wij samenwerken met honderden luxe boutiques. Wanneer je je favoriete Golden Goose items nú in je wishlist zet, ontvang je direct een melding zodra deze de sale in gaan, hoe tof is dat?