Alexander Wang

Klassiek en urban mixen, hier staat Wang om bekend. Deze jonge Amerikaanse fashion designer wordt geprezen om zijn uitstekende kleermakerswerk. In zijn herfstcollectie van 2008 was zwart voornamelijk de dominante kleur, maar in de zomercollectie van 2009 was er een ommezwaai en staken vooral oranje, blauw, paars & roze erbovenuit. In de tussentijd is hij teruggekeerd naar het gebruik van voornamelijk zwarte stoffen. Dit zie je terug in zijn tassen, schoenen & kleding. Ieder seizoen shop je hier zijn spraakmakende collecties.

Meer
Alexander Wang

0 items

OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 Alexander Wang items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Alexander Wang updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Alexander Wang updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Alexander Wang sale?

Als je items van Alexander Wang in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Alexander Wang start.

Waar koop je Alexander Wang?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Alexander Wang welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.