Dries van Noten

Dries Van Noten is het gelijknamige high fashion label van de Belgische ontwerper Dries van Noten. Hij begon zijn carrière in 1986, toen hij zijn eerste collectie in Londen presenteerde als onderdeel van het collectief Antwerp Six. Zijn collectie werd gekocht door Barneys New York, wat leidde tot een brede erkenning van het merk. Het label bestaat uit ready-to-wear items.

Meer
Dries van Noten
Filters:
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 Dries van Noten items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Dries van Noten updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Dries van Noten updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Dries van Noten sale?

Als je items van Dries van Noten in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Dries van Noten start.

Waar koop je Dries van Noten?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Dries van Noten welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.