Gratis verzending en retour

Allsaints

AllSaints is een Britse highstreet-winkel die kleding verkoopt die gericht is op een jonge niche. Allsaints heeft 70 winkels in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd. Het begon als een uitsluitend herenkledingmerk dat groothandelmode leverde aan Harvey Nichols en Harrods. In 1998 was het merk begonnen met het produceren van dameskleding op dezelfde manier.

Lees Meer
Allsaints
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Wanneer start de Allsaints sale?

Als je items van Allsaints in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Allsaints start.

Waar koop je Allsaints?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Allsaints welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.