VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Parajumpers / Dames Jassen

Parajumpers-ontwerper Massimo Rossetti heeft met succes een van 's werelds toonaangevende merken voor bovenkleding opgebouwd. De eerste collectie van Parajumpers had slechts 3 kledingstukken voor mannen en vrouwen en het merk blijft slagen met een handvol onberispelijk ontworpen stukken. De ultieme vorm van inspiratie voor Rossetti kwam van een toevallige ontmoeting met een para(chute) jumper. Parajumpers zijn een kleine groep mensen die twee keer zo hard trainen als Navy Seals. Toen Rossetti werd gevraagd om met nieuwe ideeën te komen, was het duidelijk dat hij niet verder hoefde te zoeken dan het beeld van een Parajumper. Rossetti's ontwerpen zijn grotendeels beïnvloed door een rugzak met nylon, ritsen en haken, en nu zitten alle PJ's-stijlen vol met dergelijke hardware. De kenmerkende haak op alle jassen is afkomstig van een parachutistenhaak met snelle ontgrendeling, die heeft bijgedragen aan het creëren van het Parajumpers-imago.

Meer
Parajumpers / Dames Jassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
167 items
1 / 3

Parajumpers Dames Jassen: Een Synoniem voor Luxe en Duurzaamheid

Voel de Luxe van Parajumpers Dames Jassen

Stel je een jas voor die niet alleen de kou trotseert, maar ook een onmiskenbare stempel van luxe op je dagelijkse stijl drukt. Dat is precies wat Parajumpers dames jassen bieden. Met hun onmiskenbare Italiaanse flair en compromisloze kwaliteit, zijn deze jassen meer dan alleen kledingstukken; ze zijn een statement. Parajumpers onderscheidt zich door hoogwaardige materialen te combineren met innovatief design, speciaal voor de vrouw die geen genoegen neemt met minder.

Een Vleugje Geschiedenis

Parajumpers werd geboren uit de samenwerking tussen ontwerper Massimo Rossetti en Ape, een bedrijf dat al decennia lang expertise heeft in kledingproductie. Geïnspireerd door de moedige levensreddende activiteiten van het 210th Rescue Squadron in Alaska, brengt het merk een ode aan deze heldhaftige mannen en vrouwen. Sinds de oprichting heeft Parajumpers zich ontwikkeld tot een embleem van robuuste elegantie en avontuurlijke geest.

Ontwerp en Functionaliteit Hand in Hand

Elke Parajumpers damesjas is een meesterwerk van functionaliteit en stijl. Met eigenschappen als verwijderbare donsvoeringen, waterdichte stoffen en versterkte elleboogpatches, zijn deze jassen ontworpen om je te beschermen tegen de meest barre weersomstandigheden. Het design is verfijnd met aandacht voor detail, zoals de kenmerkende gele haak-sluiting die geïnspireerd is door parachutegespen. Het is niet alleen een functioneel element; het is een iconisch symbool geworden van het merk.

Iconische Collecties

Van de tijdloze 'Masterpiece Series' tot de innovatieve 'Seamless Series', Parajumpers heeft een scala aan collecties die zich blijven ontwikkelen. De 'Masterpiece Series', bekend om zijn ongeëvenaarde warmte en duurzaamheid, blijft een favoriet. De 'Seamless Series', daarentegen, biedt een lichtgewicht alternatief met een gestroomlijnd ontwerp, zonder in te leveren op bescherming.

Het Merklogo: Een Symbool van Kwaliteit

Het Parajumpers logo is subtiel maar herkenbaar en vaak te vinden op de mouw van de jas, wat een teken van kwaliteit en authenticiteit is. Het logo staat voor de avontuurlijke geest die het merk belichaamt en geeft dragers een gevoel van exclusiviteit en behoren tot een gemeenschap van ontdekkingsreizigers en stijliconen.

Maak de Sprong naar Uitzonderlijke Kwaliteit

De zoektocht naar de perfecte damesjas eindigt hier. Een Parajumpers jas is niet alleen een aankoop, het is een investering in duurzaamheid, comfort en tijdloze stijl. Laat je inspireren door de moed van het 210th Rescue Squadron en draag je Parajumpers met trots. Ontdek de collectie vandaag nog en ervaar zelf de fusie van high fashion en extreme weersbestendigheid.