Mason Garments Sale

Mason Garments is een high-end schoenenlabel opgericht in 2012 door ontwerper Rendi Aditia. De naam "Mason" is een verwijzing naar de 'masonic ideology', wat betekent dat je in een kring staat met productieve individuen, die misschien niet op hetzelfde gebied actief zijn, maar allemaal streven naar succes. Het huidige Mason Garments-team bestaat uit leden die verschillende achtergronden hebben, maar dezelfde visie delen en samen een creatief collectief vormen.

Meer
Mason Garments Sale
Filters:
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale (1)
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
1 item
We hebben 1 Mason Garments items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Mason Garments updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Mason Garments updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Mason Garments sale?

Als je items van Mason Garments in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Mason Garments start.

Waar koop je Mason Garments?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Mason Garments welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.