Gratis verzending en retour

Adidas by Stella McCartney

(41) items

Adidas by Stella McCartney is een unieke samenwerking binnen mode en sportkleding. Sinds 2005 hebben ze met Adidas samengewerkt om een collectie hoogwaardige sportkleding voor dames te ontwerpen, voor een breed scala aan onder meer hardlopen, yoga, tennis en zwemmen. De kleding is gemaakt van duurzame materialen, waaronder gerecycled polyester en gerecycled nylon, gecombineerd met de gerichte technologieën van Adidas.

Lees Meer
Adidas by Stella McCartney

Wanneer start de Adidas by Stella McCartney sale?

Als je items van Adidas by Stella McCartney in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Adidas by Stella McCartney start.

Waar koop je Adidas by Stella McCartney?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Adidas by Stella McCartney welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.