Gratis verzending en retour

Jeanrois

Jeanrois is een schoenenmerk dat bekend staat om zijn comfortabele zool en unieke designs. De fijne pasvorm en prachtige afwerkingen van de sneakers zorgen er voor dat zij een geruime tijd meegaan én heerlijk zitten. Dus, nieuwe sneakers nodig? Scrol eens door de sneakers van Jeanrois!

Lees Meer
Jeanrois
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Wanneer start de Jeanrois sale?

Als je items van Jeanrois in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Jeanrois start.

Waar koop je Jeanrois?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Jeanrois welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.