Gratis, snel & eenvoudig retourneren

Retourneren is eenvoudig, snel en gratis. Alleen voor het retourneren van afgeprijsde items (SALE) vragen wij een kleine bijdrage van €2,95 per item.

Snel je geld terug is belangrijk! Daarom storten wij veelal binnen 3 dagen (maar uiterlijk binnen één week) na ontvangst van het pakket jouw aankoopbedrag terug.

Op de volgende manieren kan je jouw bestelling retourneren:

  • Meegeven aan de UPS-pakketbezorger: gratis
  • Via een UPS Accesspoint (KIala): gratis

Vanaf het moment dat je jouw bestelling ontvangt heb je 14 dagen bedenktijd. Je mag het item bekijken, beoordelen en passen zoals je ook in een boutique zou doen.

Uiteraard kun je de items ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jezelf.

 

Retourneren voor geld terug

Meld je retour online aan via je eigen account of onderstaande knop.

 

Retour aanmelden

 

Ruiling aanmelden

Past je item toch niet? We ruilen de maat graag om! Na ontvangst van het 'verkeerde' item in de boutique ruilen we deze direct om. Je hebt de andere maat dan binnen 1-2 werkdagen alweer in huis.

 

Ruiling aanmelden

 

Wij halen je retourzending op

Na het aanmelden van je retour ontvang je direct van ons alle retourinstructies en een verzendlabel. Bevestig het retourlabel op de doos en plan zo snel mogelijk een afhaling in met UPS op het door jou gewenste adres. Je mag je pakketje ook afgeven op een UPS Access Point.

 

Onze spelregels

Wij kunnen alleen het volledige aankoopbedrag vergoeden als je je houdt aan de volgende spelregels:

  • De producten moeten ongedragen zijn met de originele tags en labels er nog aan. Passen mag natuurlijk! 
  • Schoenen moeten geretourneerd worden, indien redelijkerwijs mogelijk, met de bijgeleverde en onbeschadigde schoenendoos en verzonden in de originele Winkelstraat.nl doos.
  • De items dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).
  • Stuur de kassabon (indien ontvangen) mee.
  • Let op! Retourneer je item zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd of verder is gebruikt dan nodig om het item te beoordelen kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen.
  • Het is belangrijk dat je je pakket uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour terugstuurt naar de juiste boutique.
  • Je mag de koopovereenkomst ook op een andere manier ontbinden, bijvoorbeeld telefonisch, per e-mail via onze klantenservice of via het modelformulier voor herroeping welke je vindt onderaan onze Algemene Voorwaarden zolang dit maar duidelijk is. De adresgegevens voor het retourzenden van jouw items vind je altijd in de doos. Mocht je deze kwijt zijn? Dan kan je deze vinden op de desbetreffende boutiquepagina

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht.

 

Gevolgen van waardevermindering bij teruggave

Bij waardevermindering van het geretourneerde item kan door ons worden besloten een deel van, of het gehele bedrag niet te crediteren (terug te storten). Waardevermindering van een item treedt op wanneer bij het retourneren van het item blijkt dat het beschadigd is, de originele merk- of prijslabels niet meer aan het item zitten of duidelijk is dat het item gedragen of gewassen is.

Terug naar boven