Flaneur

Flaneur Homme, opgericht in 2016, is een design venture wat ready-to-wear collecties laat zien. Flaneur Homme focust zich op een minimalistische en moeiteloze stijl gemixt met streetwear. Alle items zijn geïnspireerd op de skate en rock scene.

Meer
Flaneur

12 items

We hebben 12 Flaneur items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Flaneur updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Flaneur updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Flaneur sale?

Als je items van Flaneur in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Flaneur start.

Waar koop je Flaneur?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Flaneur welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.