Hallo? Mogen wij je even wijzen op de vederlichte streetwear jassen van Moncler? Luchtig, sportief, stoer en classy in één creatie. Komt dat even goed uit. Kun je ‘m fijn dragen naar je werk, tijdens die stevige bergwandeling maar ook bij dat avondje uit. Ga voor opvallend kobaltblauw, grasgroen of legerprint. Of blijf tijdloos in een navy of zwart exemplaar.

Low-key luxe
Je hebt de Moncler jas aan. Het punt is nu: hoe draag je ‘m zo stijlvol mogelijk? Tuurlijk mag je zelf experimenteren, ga vooral je gang. Maar voor toch wat houvast, hier een suggestie. Neem de zwarte, gewatteerde bodywarmer eens. Trek erbij een spijkerblouse, zwarte jeans, een zwart vest en witte sneakers aan. Low-key luxe in een notendop!

Deze wil je ook zien
Dus die jas zit zo lekker dat je nog even verder in het rekje bij Moncler wilt neuzen. Dat kan. Kijk maar eens naar links. Dan zie je dat Moncler ook badmode heeft. Prettige shorts in vrolijke kleuren. In dat rijtje staan ook de schoenen. En oh, de schoenen van Moncler, die wil je zien! Het zijn van die smetteloze sneakers en slip-ons in stijlvolle vormen. Het investeren waard.

Terug naar boven