Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

TW Steel

(79) items

De originele TW Steel-horloges kwamen onder de radar in 2005. De gewaagde ontwerpen waren meteen een hit bij horlogeminnaars die verslaafd waren aan premium materialen, en startte een ongelooflijk succesverhaal. Tien jaar en meer dan 300 succesvolle ontwerpen later, blinkt nog steeds creatieve inspiratie in het assortiment. Ideeën troffen Ton Cobelens overal, van een wandeling in het park tot de technische elementen van een motorfiets die leidde tot het unieke ontwerp van de behuizing van de TECH-reeks. De ontwerpen van Ton Cobelens evolueren mee met de tijd. Elk nieuw uurwerk van TW Steel heeft in zijn DNA de houding en de durf die het merk vanaf de eerste dag heeft bepaald.

Lees Meer
TW Steel
1 / 2

De geschiedenis van TW Steel

De TW Steel Group, meestal afgekort tot TW Steel, is een Nederlandse fabrikant van horloges. TW Steel staat voor The Watch in Steel. Het bedrijf, met een hoofdkantoor in Nederland, werd in 2005 opgericht door de familie Cobelens.

Als medeoprichter van TW Steel en onverschrokken ondernemer is Jordy Cobelens de commerciële kracht achter het merk. Met zijn hartstochtelijke geloof in het product en een aanstekelijk enthousiasme creëert hij een groeiend en internationaal TW Steel-netwerk. De vader van Jordy, Ton Cobelens, is het creatieve brein achter het merk. Sinds het prille begin visualiseert en bewaakt hij de stijl van TW Steel. Hij haalt zijn inspiratie uit allerlei bronnen en is in staat een nieuw productconcept helemaal in zijn hoofd uit te denken. Daarna schakelt hij het ontwerpteam van TW Steel in om het concept werkelijkheid te laten worden.

TW Steel is een bron van trots met in de kern een unieke, harmonieuze familieband. Die kwaliteiten zijn voelbaar door het hele bedrijf en creëren kracht en vertrouwen binnen het wereldwijde TW Steel-netwerk.

TW Steel Horloges

Vorm en functie gaan samen in de horloges van Zwitserse topkwaliteit. Dus naast prachtig voor het oog, zijn ze ook nog eens enorm kwalitatief. Met de karakteristieke designs stapt TW Steel af van gebaande paden. Ze ontwerpen anders dan anderen en blijven ontdekken met innovatieve designs.

Met de horloges van TW Steel maak je een statement. Het is een kunst om je stijlvol te onderscheiden, dat vergt zelfvertrouwen en lef. Het aanbod van TW Steel bestaat dan dan ook niet uit zomaar horloges, het zijn statements.

TW Steel nieuwe collectie

Ben jij helemaal fan van de horloges van TW Steel? En wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe items van TW Steel? Dat kan! In onze Winkelstraat App kun jij aangeven wie jouw favoriete designers zijn en ontvang je direct een pushbericht zodra dat merk nieuwe items online heeft gezet. Handig toch? Zoek snel naar Winkelstraat.nl in de App Store.

TW Steel sale

Als een echte TW Steel fan wil jij natuurlijk ook wel eens een item in de sale scoren, snappen wij! En omdat je op Winkelstraat.nl het aanbod van honderden boutiques kan zien, is de kans groot dat je bij ons een horloge van TW Steel in de sale kan vinden. Zet jouw favoriete items in je wishlist en ontvang direct een melding zodra deze de sale in gaat. Krijg je deze melding? Wees dan snel, want de horloges van TW Steel zijn zeer gewild!