Sundek

Sundek was een van de eerste merken die speciaal voor het surfen shorts ontwikkelden. Dit gebeurde allemaal in 1958 in Californië. In de jaren 60 breidde Sundek zijn markt uit naar Hawaï en de Oostkust. Gedurende deze jaren werden veel jonge surfers gesponsord door Sundek. In 1972 werden de regenboog boardshorts erg populair dankzij hun technische kwaliteit en origineel ontwerp. Dit werd ook wel het icoon voor de surfers. Atleten zoals Kelly Slater, Sean Slater, Ken Bradshaw en Corkey Carrol hebben allemaal bijgedragen aan de groei van Sundek en de surferssport.

Meer
Sundek

25 items

Wanneer start de Sundek sale?

Als je items van Sundek in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Sundek start.

Waar koop je Sundek?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Sundek welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.