MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

La Scène de Rue

Op de dag dat we worden geboren, beginnen we onze ontdekkingstocht. De spanning om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe herinneringen te maken is juist wat dit leven zo mooi maakt. La Scène de Rue raakt geïnspireerd door al deze herinneringen en verhalen die kleur geven aan ons bestaan. Met name de herinneringen die vanuit de straat en de diepste schaduwen van de stad zijn ontstaan. La Scène de Rue betekend vrij vertaald “Het Straatbeeld”. In elk van onze collecties staat er een andere stad in de wereld centraal. De designs van de kleding vertellen de verhalen van deze straten en zijn mensen. La Scène de Rue is Isnpired by the streets.

Meer
La Scène de Rue
Filters:
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 La Scène de Rue items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve La Scène de Rue updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve La Scène de Rue updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Waar staat La Scène de Rue bekend om?

Geschiedenis van La scène de Rue

La Scène de Rue is in 2019 opgericht door twee vrienden die verschillende passies delen. De grootste drijfveer hierin was overduidelijk de passie om constant op zoek te gaan naar avontuur en het maken van nieuwe herinneringen. Hoe meer dingen je meemaakt en ziet samen, hoe meer inspiratie er ontstaat om deze herinneringen vast te leggen en te uiten in creativiteit. Dit ging gepaard met de gezamenlijke passie voor fashion, de ideale uitlaatklep voor onze ontdekkingsreis in deze wereld en zijn meest inspirerende plekken.

Kleding en het proces van La Scène de Rue

La Scène de Rue gelooft in de kracht van verhalen. Ook in het designproces is dit bij elk item terug te zien. Elk kledingstuk van LSDR vertelt namelijk een ander verhaal. Deze verhalen zijn afkomstig uit de steden waar de collectie op dat moment op geïnspireerd is. Van de cornershops tot de muurschilderingen in een stad, spits je oren en je zult er verhalen horen. Het huidige thema van de collectie is: “Vandals of the city” en speelt zich af in Londen. In deze collectie belicht LSDR de verhalen van groeperingen die vaak in hokjes worden geplaatst, omdat ze anders leven dan de “gewone” burger en door hun gedrag vaak worden weggezet als “Vandals”.

La Scène de Rue streeft in het design en productieproces naar de hoogst haalbare kwaliteit. Alle items worden geproduceerd in Portugal, in Europa’s hoogst aangeschreven fabrieken. Het katoen wat wordt verwerkt in de items is 100% organisch en gemaakt met hoogwaardige afwerkingen. Dit alles met de achterliggende gedachte om het ultieme luxe gevoel over te brengen naar alle members van de La Scène de Rue community.

La Scène de Rue Hoodies

De La Scène de Rue hoodies zijn geproduceerd in Portugal van 100% organisch 530 GSM katoen. Ze hebben een oversized/boxy fit welke is geïnspireerd op de moderne streetwear stijlen.

La Scène de Rue T-Shits

De La Scène de Rue t-shirts zijn geproduceerd in Portugal van 100% organisch 250 GSM katoen. Ze hebben een oversized fit zijn de eyecatcher van je outfit!

La Scène de Rue Longsleeves

De La Scène de Rue longsleeves zijn geproduceerd in Portugal van 100% organisch 310 GSM katoen. Ze hebben een oversized fit en maken je outfit helemaal af! De uitgesproken designs zorgen ervoor dat je opvalt tussen de menigte.

Wanneer start de La Scène de Rue sale?

Als je items van La Scène de Rue in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van La Scène de Rue start.

Waar koop je La Scène de Rue?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk La Scène de Rue welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.