Asics

De items van Asics zijn er vaak in frisse tinten of met interessante prints. Ook hebben ze rustigere exemplaren, in monochrome of zachte tonen. Voor ieder wat wils. Er is voor mannen en vrouwen een collectie. Ontzek ze hieronder.

Over Asics
De naam Asics staat voor het Latijnse 'Anima Sana in Corpore Sano'. Oftewel: Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam. Dit is hun filosofie alsook hun missie. Asics wil het beste athletic gear ontwikkelen zodat lichaam en ziel één vormen. Wat je kunt tenslotte alleen total health en fitness promoten, wanneer er ook sprake is van een gezonde, gelukkige levensstijl!

Het Asics onderzoeksinstituut
In 1990 opende Asics een eigen research instituut. Onderzoekers, atleten en coaches werken hier sindsdien samen voor de creatie van nieuwe producten. Het instituut bestaat uit verschillende afdelingen. Zoals plekken waar lichaamsbewegingen worden geobserveerd of innovatieve materialen worden getest. Het label haar enthousiasme voor sport is zichtbaar in de grote aantallen teams en atleten waar het sponsor van is.

 

 

 

12 items
Terug naar boven