Casio

Vandaag de dag is Casio een van de grootste Japanse elektronische giganten met het hoofdkantoor in Tokio & fabrieken in heel Japan, die rekenmachines, computers, camera's en sinds 1974 horloges produceren. Casio's eerste digitale horloge is de originele Casiotron uit 1974. Tegenwoordig concentreert Casio zich op meer traditionele horloges zoals het titanium Oceanus-model.

Meer
Casio

1 items

Wanneer start de Casio sale?

Als je items van Casio in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Casio start.

Waar koop je Casio?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Casio welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.