MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

CP Company

Mannen in uniform zien er goed uit en dat weten ze bij CP Company ook. Deze Italiaanse kledingmaker begon in 1975 met het maken van uniforms en werkkleding, maar brengt nu ook vrijetijdskleding op de markt. De stoere kleding is gemaakt van stevige en duurzame materialen en met het gebruik van de nieuwste technische innovaties. CP Company staat garant voor een exclusieve en individuele kledingstijl die je persoonlijkheid benadrukt. De oorsprong in uniformen en werkkleding blijft daarnaast altijd duidelijk zichtbaar.

Meer
CP Company
Filters:
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
699 items
1 / 12
We hebben 699 CP Company items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve CP Company updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve CP Company updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Waar staat CP Company bekend om?

C.P. Company

C.P. Company bestaat sinds 1971 en is opgericht door de Italiaanse Massimo Osti. Massimo draagt de titel ‘meest belangrijke man uit de jaren 90 voor herenkleding.’ Als er iemand veel respect kreeg voor zijn werk, was het Massimo Osti. Kenners weten dat hij niet alleen ontwerper van C.P. Company is, maar ook van het razend populaire Stone Island. Osti’s producten zijn een mix van eigen innovaties en ontwerp ideeën die hij kreeg door het bestuderen van militaire-, werk- en sportkleding. Daarnaast is Osti verantwoordelijk voor een alles veranderende verftechniek voor kleding die tot op de dag vandaag nog in gebruik zijn. Een kijkje in zijn werkplaats is een feest. Hier hingen namelijk 35.000(!) historische kledingstukken die Osti 30 jaar lang heeft verzameld uit de jaren 70 en 80 in Bologne. Zijn vrouw, Daniela Facchinato, heeft een boek gemaakt over Osti’s leven. In ‘Ideas from Massimo Osti’ lees je het levensverhaal van de designer.

C.P. Company Soft Shell jas

We noemden het al even, maar C.P. Company is geïnspireerd op militaire uniformen. Het werd bekend door de iconische ‘Mille Miglia jas’ oftewel de Goggle jas uit 1988. Deze staat nu vooral bekend als de ‘C.P. Company Soft Shell jas.’ Deze jas heeft 2 heldere glazen op de capuchon als een bril. Je kunt de kraag zo omhoog risten dat je de twee glazen precies op je ogen kunt zetten. Alleen je voorhoofd is dan nog ‘bloot.’ Ditzelfde effect komt weer terug op de rechtermouw, precies op de plek waar je je horloge draagt. Hoewel collecties van C.P. Company vooral bedoeld zijn om als warm en functioneel te dienen, is C.P. Company ook een zeer geliefd merk bij de Britse voetbalhooligan subcultuur. De ‘Goggle jas’ komt in verschillende stoffen. Soft shell, veld jacks, maar ook gewatteerd.

C.P. Company jassen

1982 is een belangrijk jaar voor C.P. Company. Het is namelijk dit jaar, dat het merk doorbreekt met een nieuwe C.P. Company jas - geheel geïnspireerd op het uniform van de Nederlandse motorpolitie. De jas heeft kragen en mouwen die je kunt verwijderen en een waterproof binnenkant. De buitenkant is van het allerbeste calfskin en goatskin leer. Hij viel direct in de smaak en werd opgepikt door internationale pers. En hier begint dan eigenlijk ook direct de jassen revolutie van C.P. Company. Want hierna volgen er meer en meer. C.P. Company werd langzamerhand hét merk voor kwalitatieve zomer- en winterjassen. Nu, meer dan 40 jaar later, worden er ieder jaar nog steeds totaal nieuwe jassen ontworpen door het merk. Wat C.P. Company ook kenmerkt zijn de keer op keer nieuwe verftechnieken. Eén van de laatste technieken is bijvoorbeeld ‘High Visibility Polyester.’ Door deze techniek worden stoffen als het ware opgelicht en krijgen ze een helder en shiny effect. Items met deze techniek zie je terug in het Eclipse-assortiment.

C.P. Company mutsen

Tot op de dag van vandaag komen de twee glazen van de ‘Mille Miglia jas’ nog vaak terug in de collecties van C.P. Company. En niet alleen op jassen. We zien ze ook voorbij komen op longsleeves, mutsen en hoodies. Over de C.P. Company mutsen: die gaan altijd razendsnel de deur uit. C.P. Company mutsen zijn zeer geliefd bij de doelgroep. Wellicht komt het wederom door de twee glazen, die als hét kenmerk van C.P. Company dienen.

C.P. Company trui

Verder bestaan de C.P. Company collecties uit jassen, shirts, sweaters en mutsen voor mannen. C.P. Company truien zijn sportief en minimalistisch. Misschien komt het doordat we weten dat dit merk van dezelfde designer is, maar C.P. Company truien doen ons ook zeker denken aan Stone Island, wat in dezelfde categorie valt. Dat vinden niet alleen wij, maar ook klanten van het merk. Shop je C.P. Company, dan heb je zeker ook items van Stone Island in je kast hangen.

C.P. Company sale

Van 30 tot 50 en soms wel 70%: items van C.P. Company gaan mee in de sale! Wil je weten wanneer de C.P. Company sale precies begint? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Want daar communiceren we alles direct. Dat wil je niet missen...

Lorenzo Osti aan het roer

Lorenzi Osti, zoon van Massimo Osti, neemt sinds 2019 de taak van algemeen directeur van C.P. Company op zich. Hij was al sinds 2015 werkzaam bij het merk als marketing directeur en speelde een belangrijke rol bij de herlancering van C.P. Company. Dit zorgde ervoor dat het merk internationale bekendheid won! Met Lorenzo aan het roer is C.P. Company weer een familiebedrijf en kan er, volgens Lorenzo, nog fijner worden samengewerkt in een super talentvol team met enorm veel kennis.

Wanneer start de CP Company sale?

Als je items van CP Company in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van CP Company start.

Waar koop je CP Company?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk CP Company welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.