Gratis verzending en retour
MENU

Stone Island Junior

(51) items

Stone Island werd in 1982 opgericht door de Italiaanse ontwerper Massimo Osti, die het merk naar zijn boot vernoemde. De collecties van Stone Island bestaan met name uit jassen en sweaters met de bekende Stone Island patch op de linkermouw. Een item van Stone Island zal dus nooit over het hoofd worden gezien en is vanaf nu ook beschikbaar voor kinderen!

Lees Meer
Stone Island Junior

De geschiedenis van Stone Island Junior

In 1982 werd, één van de op dit moment meest populaire merken, Stone Island bijna per toeval tot bestaan gebracht door Carlo Rivetti en designer Massimo Osti. Het bedrijf werd ondersteund door Gruppon GFT, het familiebedrijf van Carlo Rivetti dat op dat moment bekend stond omdat het één van de grootste kledingfabrieken van zijn tijd was, als supporter van merken zoals Valentino, Armani en Ungaro.

Massimo liep minstens tien jaar voor op anderen in zijn vakgebied. Hij zag zichzelf eerder als producent dan als modeontwerper. Zijn prestatie op het gebied van Stone Island was niet alleen aantrekkelijk en verkoopbaar, maar ook trouw aan zijn kerngeloof in informele kleding. In 1996 kwam Rivetti tot de conclusie dat het tijdperk van één man aan het roer hebben voorbij was. De tijden waren veranderd. Het was nodig om multicultureel te zijn om echt eigentijds te zijn. Rivetti creëerde een ontwerpteam voor Stone Island. Hij voelde dat het in dit tijdperk alleen mogelijk was om alle aspecten van een wereld met meerdere geesten en verschillende visioenen onder ogen te zien: en dat doet Stone Island sinds 2008 tot het heden.

Het Stone Island Junior Kompas

Het voor iedereen bekend Stone Island kompas symboliseerde liefde voor de zee en een streven naar constant onderzoek. De inmiddels iconische Stone Island badges op de zijkant van jacks en truien voor volwassenen zijn ook geïnspireerd op militaire insignes en zijn al vanaf het begin te zien op de ontwerpen van Stone Island. Dit kompas wordt doorgezet op de junior-collectie van Stone Island.

De Stone Island Junior

Stone Island Junior is een merk dat continu verbetert wat betreft het gebruik van textiel, kleurprocessen en vezels. Stone Island kids is revolutionair op het gebied van nieuwe stoffen en productietechnieken. De kleding gaat een geruime tijd mee en is super tof voor de kleinste fashionistas.

Stone Island Junior Nieuwe Collectie

Als echte Stone Island liefhebber mag de Winkelstraat.nl App niet ontbreken op jouw telefoon. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Stone Island Junior Sale

Ben je op zoek naar junior items van Stone Island in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van Stone Island Junior in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Stone Island Junior items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Máár, vooral de populaire items van Stone Island Junior gaan enorm hard. Heb je echt een topper op het oog? Wacht dan zeker niet te lang, want of deze überhaupt ooit de sale gaat halen, blijft de vraag…