Gratis verzending en retour

Gianni Chiarini

Gianni Chiarini-tassen onderscheiden zich door hun verfijnde eenvoud, waardoor de drager de vrijheid heeft om ze te interpreteren volgens haar eigen persoonlijke stijl in een uniek en individueel alledaags verhaal. De vrouw van vandaag is de ware muze van het merk: spontaan, dynamisch en multi-tasking, attent op mode en met een precies idee van stijl. Vrouwen die studeren, werken, reizen en een trouwe metgezel vinden in hun Gianni Chiarini-handtas.

Lees Meer
Gianni Chiarini
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Wanneer start de Gianni Chiarini sale?

Als je items van Gianni Chiarini in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Gianni Chiarini start.

Waar koop je Gianni Chiarini?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Gianni Chiarini welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.