VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Marcelo Burlon

Marcelo Burlon is een no-nonsense label, alleen voor mannen. De haast elektrische prints spatten van de T-shirts en sweaters af. De kledingstukken zijn extravagant, visueel aantrekkelijk en komen uit Milaan. Vaak staat een diepzwarte kleur met contrasten centraal. Het zijn zonder twijfel luxueuze, comfy stukken - om in weg te kruipen maar om tegelijkertijd mee front-row te zitten. Oftewel: streetwear to the max. Marcelo Burlon, zo’n naam zou je moeten dragen met de nieuwste sneakers, je beste zwarte broek en je meest verfijnde zwarte biker jacket. Oké dan, en je favoriete pet. En horloge. Vergeten we nog iets? Nee. Dan ga maar door naar je date of die netwerkafspraak. Voordat je de deur uitgaat: zijn je schoenen schoon en is je jasje vlek- en kreukvrij, net zoals de rest van je outfit? Perfect.

Meer
Marcelo Burlon
Filters:
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
141 items
1 / 3
We hebben 141 Marcelo Burlon items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Marcelo Burlon updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Marcelo Burlon updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Waar staat Marcelo Burlon bekend om?

De geschiedenis van Marcelo Burlon

Marcelo Burlon, een culturele dwaler, beleeft een definitieve kwaliteit van moderniteit: hij is metaforisch sprekend, vloeibaar. Officieel is Marcelo gevestigd in Milaan, maar het meest van zijn tijd brengt hij in vliegtuigen door. Marcelo vliegt de wereld over als een populaire party organisator, dj, creatief directeur, fotograaf en veel meer. Net zoals hij geografische grenzen negeert, blijft Marcelo's evenwichtige creativiteit grenzen verleggen. Waar hij ook gaat en wat hij ook doet, Marcelo laat een creatief spoor achter.

Marcelo's unieke netwerk blijft groeien en groeien en trekt la crème de la crème aan van wie cool is. Dat is gewoon zijn handtekening - mensen samenbrengen is zijn talent.

Marcelo Burlon T-shirts

Het merk Marcelo Burlon staat bekend om haar T-shirts. Met de ronde hals, korte mouwen, felle prints om de kraag en een herkenbare opdruk zijn het echte eyecatchers. Een T-shirts van Marcelo Burlon mag dan ook niet in jouw garderobe ontbreken! Combineer met een skinny jeans en snearkers voor een stoere look. Koud? Draag er een leren jack of spijkerjas overheen om het stoere van de outfit te behouden, maar jezelf toch iets warmer te kleden.

Marcelo Burlon NIEUWE COLLECTIE

Wil jij het vanaf nu voor altijd als eerste weten zodra er nieuwe items van Marcelo Burlon online komen? Dat kan! Op onze Winkelstraat.nl App, te vinden in de App Store, kun je aangeven wie jouw favoriete fashiondesigners zijn. Zodra één van deze designers een nieuw item upload, ontvang jij direct een melding! Zo ben je er altijd als eerste bij wanneer er een nieuwe collectie online komt.

Marcelo Burlon SALE

Af en toe je favoriete Marcelo Burlon items in de sale scoren? Dat kan! Omdat je op Winkelstraat.nl de voorraad van honderden boutiques verspreid door de hele BeNeLux te zien krijgt, is er een grote kans dat je hier af en toe een echte Marcelo Burlon topper in de sale tegen komt! En wil jij nu de eerste zijn die het weet wanneer een item de sale in gaat? Zet al je favoriete items op je wishlist en je ontvangt direct een mailtje zodra deze items de sale in gaan!

Wanneer start de Marcelo Burlon sale?

Als je items van Marcelo Burlon in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Marcelo Burlon start.

Waar koop je Marcelo Burlon?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Marcelo Burlon welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.