Marcelo Burlon

Marcelo Burlon is een no-nonsense label, alleen voor mannen. De haast elektrische prints spatten van de T-shirts en sweaters af. De kledingstukken zijn extravagant, visueel aantrekkelijk en komen uit Milaan. Vaak staat een diepzwarte kleur met contrasten centraal. Het zijn zonder twijfel luxueuze, comfy stukken - om in weg te kruipen maar om tegelijkertijd mee front-row te zitten. Oftewel: streetwear to the max.

Ga maar door
Marcelo Burlon, zo’n naam zou je moeten dragen met de nieuwste sneakers, je beste zwarte broek en je meest verfijnde zwarte biker jacket. Oké dan, en je favoriete pet. En horloge. Vergeten we nog iets? Nee. Dan ga maar door naar je date of die netwerkafspraak. Voordat je de deur uitgaat: zijn je schoenen schoon en is je jasje vlek- en kreukvrij, net zoals de rest van je outfit? Perfect.

All-over look
Marcelo Burlon, dat smaakt naar meer. Want je ziet de T-shirts en de sweaters en je vraagt je af: waar is de rest? Waar zijn de broeken, de jasjes of de schoenen gebleven? Het liefst ga je voor de complete look, alleen is die er niet van dit label. Niet getreurd. We hebben iets veel beters. Te weten: een mix and match. Met andere toplabels die hier naadloos op aansluiten. Zoals Filling Pieces, Philipp Plein of Versace.

2 items
Terug naar boven