Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Yves Carter

Experimenteren & vakmanschap zijn de onderscheidende kenmerken van de Yves Carter Studios-collecties. Het is een revolutionaire benadering waardoor de originaliteit van Yves Carter Studios naar voren komt, een merk dat van moeiteloze elegantie zijn onderscheidende kenmerk heeft gemaakt. Yves Carter Studios heeft zich de waarden van de sneakercultuur eigen gemaakt: waarden als authenticiteit, een constant vernieuwende en soms rebelse geest, en het vermogen om het hedendaagse leven op een zeer duidelijke manier te interpreteren. Elk paar Yves Carter Studios-schoenen is in eigen huis ontworpen en wordt in beperkte oplage gemaakt door bekwame ambachtslieden met behulp van het beste Italiaanse leer, waardoor de hoogst mogelijke kwaliteit wordt gegarandeerd.

Lees Meer
Yves Carter
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

De geschiedenis van Yves Carter Studios

Yves Carter Studios werd in 2015 opgericht door twee Nederlandse mannen uit Utrecht. De heren hebben in de afgelopen jaren een hele stabiele collectie weten neer te zetten. De schoenen worden allemaal gemaakt van kwaliteitsleer, zijn voorzien van uitstekende details en hebben heerlijk comfortabele zolen. De sneakers worden op traditionele wijze met de hand gemaakt in Portugal.

De onderscheidende kenmerken van de Yves Carter Studios-collecties zijn experimenteren, vakmanschap en fusie. Yves Carter Studios heeft zich de waarden van de sneakercultuur eigen gemaakt: waarden als authenticiteit, een constant vernieuwende en soms rebelse geest, en het vermogen om het hedendaagse leven op een zeer duidelijke manier te interpreteren. Yves Carter Studios combineert de straatgevoeligheid van de Europese sneakercultuur met de hand gestikte kwaliteit van de Portugese constructie en stelt een hybride van verfijnde en eigentijdse stijlen voor, aangepast aan de creatieve levensstijl van vandaag.

Yves Carter Studios Schoenen

De minimalistische maar tijdloze lage heren sneakers van Yves Carter Studios zijn eclectisch geschikt voor zowel formele als streetwear. Elk paar Yves Carter Studios-schoenen is in eigen huis ontworpen en wordt in beperkte oplage gemaakt door bekwame ambachtslieden met behulp van het beste Italiaanse leer, waardoor de hoogst mogelijke kwaliteit wordt gegarandeerd.

Draag de schoenen van Yves Carter Studios op een chique manier door deze te combineren met een pantalon en overhemd. Of ga voor lekker casual en combineer met een skinny jeans en T-shirt. Draag je je nieuwe schoenen van Yves Carter Studios naar een feestje? Combineer de sneakers dan met een nette jeans en een mooie polo en je bent ready-to-go!

Nieuwe Collectie

Als echte liefhebber van de schoenen van Yves Carter Studios mag de Winkelstraat.nl App niet ontbreken op jouw telefoon. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Yves Carter Studios Sale

Wil je ook graag eens een paar schoenen van Yves Carter Studios in de sale scoren? Logisch! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van Yves Carter Studios in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Yves Carter Studios items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.