Skechers

Skechers, opgericht in 1992, was oorspronkelijk bedoeld om de schoenen van Dr. Martens te distribueren. De oprichter, Robert Greenberg, die ook achter het merk LA Gear zat, veranderde al snel van richting en begon zijn eigen merkproducten te ontwerpen en produceren. Het oorspronkelijke aanbod was een reeks utility boots en skateschoenen. Het bedrijf begon in 1997 wereldwijd te verkopen. Skechers is een van de snelst groeiende schoenenmerken van de VS geworden en is naar verluidt het op twee na grootste bedrijf voor sportschoenen in de VS.

Meer
Skechers
Filters:
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 Skechers items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Skechers updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Skechers updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Skechers sale?

Als je items van Skechers in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Skechers start.

Waar koop je Skechers?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Skechers welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.