LA Sisters

Een fashion label opgericht door de twee zussen Amber en Loïs, die van hun hobby hun beroep maakten. LA sisters is een merk voor dames die niet per se van Hollands glorie houden. Het label is dan wel opgericht door twee Nederlandse zussen, maar de stijl ervan is alles behalve Nederlands. De kleding bevat veel Amerikaanse invloeden met hier en daar een Nederlandse touch. De oprichtsters laten zich altijd inspireren door Los Angeles en Amsterdam: trendy, speels en fashionable. Hun motto: “We share with you to be forever young.”

Meer
LA Sisters
Filters:
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
18 items
We hebben 18 LA Sisters items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve LA Sisters updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve LA Sisters updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de LA Sisters sale?

Als je items van LA Sisters in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van LA Sisters start.

Waar koop je LA Sisters?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk LA Sisters welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.