Gratis verzending en retour

Fortezza

Fortezza maakt stijlvolle jassen van de hoogste kwaliteit. De stevige jassen zijn speciaal geschikt om de wat sterkere weersomstandigheden te trotseren. Het Italiaanse design doet traditioneel aan, maar door de materialen die worden gebruikt passen ze perfect in het huidige modebeeld. Italianen weten hoe ze kleding dragen.

Lees Meer
Fortezza
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Wanneer start de Fortezza sale?

Als je items van Fortezza in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Fortezza start.

Waar koop je Fortezza?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Fortezza welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.