Stone Island Shadow Project

Stone Island Shadow Project gebruikt dezelfde high-tech stoffen en experimentele verftechniek als de Stone Island-collectie. Bedrijfseigenaar Carlo Rivetti bundelde de krachten met de ontwerpers van het kledingmerk Acronym om hun eerste Stone Island Shadow Project-lijn in 2008 uit te brengen.

Meer
Stone Island Shadow Project
Filters:
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 Stone Island Shadow Project items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Stone Island Shadow Project updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Stone Island Shadow Project updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Stone Island Shadow Project sale?

Als je items van Stone Island Shadow Project in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Stone Island Shadow Project start.

Waar koop je Stone Island Shadow Project?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Stone Island Shadow Project welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.