Statementmask

Statement Mask is opgericht in 2020 in Amsterdam. De naam van het merk spreekt al voor zich, het zijn mondkapjes die waarmee je een echt statement maakt. Gezichtmaskers met verschillende teksten en prints, die zowel door dames als door heren gedragen kunnen worden. Gezichtsmaskers worden steeds meer gedragen in de mode wereld. En al helemaal in de tijd van nu! You want to make a statement just like we do? Discover our collection now!

Meer
Statementmask

0 items

OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Wanneer start de Statementmask sale?

Als je items van Statementmask in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Statementmask start.

Waar koop je Statementmask?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Statementmask welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.