Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Ma.Strum

MA.STRUM begon eind 2008 als een partnerschap met het Massimo Osti-archief en zou later, en vandaag, trots onafhankelijk blijven. Ontwerpen worden gerealiseerd als het product een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsproces is ondergaan; een proces waarin wordt ingegaan op hoe de drager omgaat met en wordt beschermd door zijn kledingstuk. Hoewel elke collectie een verscheidenheid aan invloeden heeft, put MA.STRUM het meest uit de werelden van sportkleding, hoogwaardige kleding en militair ontwerp.

Pagina 1 van 2

De geschiedenis van MA.STRUM

MA.STRUM bestaat op het snijvlak van mode en functie, een merk dat zich toelegt op het nastreven van textielinnovatie en utilitair design.

MA.STRUM begon eind 2008 als een partnerschap met het Massimo Osti-archief en zou later trots onafhankelijk worden (en blijven). Ontwerpen worden gerealiseerd als het product van een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsproces, dat gericht is op hoe de drager omgaat met en wordt beschermd door zijn kledingstuk. Hoewel elke collectie verschillende invloeden heeft, put MA.STRUM het meest uit de wereld van sportkleding, prestatiekleding en militair design.

Het merk bestaat nu onder leiding van eigenaar en CEO John Sharp en heeft zijn hoofdkantoor in Essex, Engeland.

De collectie van MA.STRUM

MA.STRUM wordt steeds bekender en populairder. Het is een allesomvattend merk. Van jackets tot sweaters en van T-shirts tot hoodies, bij MA.STRUM vind je het allemaal. Alle items hebben in ieder geval één ding gemeen – ze zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn de items tijdloos. Ze gaan dus niet alleen lang mee, ze blijven ook altijd mooi en passend bij ieder modebeeld.

MA.STRUM Hoodies

De hoodies van MA.STRUM zijn enorm populair. Ze kunnen altijd, staan iedereen goed en gaan járen mee. Een hoodie is sowieso dé musthave van iedere garderobe, maar een hoodie van MA.STRUM kan écht niet ontbreken. Matcht met al het andere in je garderobe en is van een uitstekende kwaliteit. Ga je voor een chique look? Wat dacht je van een MA.STRUM hoodie op een pantalon en met eronder nette schoenen? Heerlijk! Ga je liever voor een stoere outfit? Draag een MA.STRUM hoodie op een gescheurde skinny jeans en draag er witte sneakers onder. Altijd goed.

Nieuwe Collectie

Een grote fan van kleding van MA.STRUM? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

MA.STRUM Sale

Ben je op zoek naar items van MA.STRUM in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode kans dat je nog een item van MA.STRUM kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete MA.STRUM items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.