Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Rick Owens

(148) items

In een tijd waar designers op safe spelen, brengt Owens sensatie in de mode wereld door het over een compleet andere boeg te gooien. We begrijpen dat zijn laatste collectie een beetje koud is voor het dagelijks leven, maar trust us - het is draagbaar. Als je klaar bent om een trendsetter te zijn natuurlijk.

Lees Meer
Rick Owens
1 / 3

De geschiedenis van Rick Owens

Rick Owens is een in Amerika geboren, in Parijs gevestigde, ontwerper wiens baanbrekende collecties hem de bijnaam The Lord of Darkness hebben opgeleverd. Zijn gotische esthetiek, die talloze ontwerpers beïnvloedde, pronkt met een hybride mode-sportkleding met een sekseneutraal ontwerp in de heetste kleur van het seizoen… altijd zwart. Zijn cult-achtige status betekent dat zijn ontwerpen overal te zien zijn, van de rekken van obscure boetieks tot het kleden van de populairste namen in hiphop, waaronder A$AP Rocky die in zijn hit Peso uit 2011 ‘Rick Owens usually what I’m dressed in' rapt.

In 1990 wordt Owens ingehuurd door ontwerpster Michelle Lamy om aan haar kledinglijn Lamy te werken. Het paar wordt later zakenpartners en nog wat later trouwen de twee met elkaar.

De eerste Rick Owens-show vindt plaats tijdens het lente / zomerseizoen 2002 van de New York Fashion Week. De show wordt gesponsord door de Amerikaanse Vogue met hulp van Anna Wintour, nadat Kate Moss eerder dat jaar in de Franse Vogue in een leren jack van Owens was gespot. Vanaf deze show begon Owens te werken met stylist Panos Yiapanis. Sindsdien heeft Yiapanis aan elke Owens-presentatie gewerkt.

In 2003 onthulde Owens de eerste, van zijn inmiddels legendarische, Adidas-samenwerkingen.

Rick Owens schoenen

Enorm populair zijn de schoenen van Rick Owens! Van high tops tot low tops en van laarzen hakken, voor zowel dames als heren zijn er hele gave schoenen van Rick Owens te vinden. Ook de schoenen uit de Adidas-collectie van Rick Owens zijn enorm populair en worden dan ook nooit meer vergeten door echte modeliefhebbers.

Rick Owens NIEUWE COLLECTIE

Wil jij het vanaf nu voor altijd als eerste weten zodra er nieuwe items van Rick Owens online komen? Dat kan! Op onze Winkelstraat.nl App, te vinden in de App Store, kun je aangeven wie jouw favoriete fashiondesigners zijn. Zodra één van deze designers een nieuw item upload, ontvang jij direct een melding! Zo ben je er altijd als eerste bij wanneer er een nieuwe collectie online komt.

Rick Owens SALE

Af en toe je favoriete Rick Owens items in de sale scoren? Dat kan! Omdat je op Winkelstraat.nl de voorraad van honderden boutiques verspreid door de hele BeNeLux te zien krijgt, is er een grote kans dat je hier af en toe een echte Rick Owens topper in de sale kunt vinden. En wil jij nu de eerste zijn die het weet wanneer een item de sale in gaat? Zet al je favoriete items op je wishlist en je ontvangt direct een mailtje zodra deze items de sale in gaan!