Gratis verzending en retour

Confirm

(3) items

Iconische kledinglijnen voor mannen en vrouwen, gebaseerd op het werk van onze creatieve designers: dát is Confirm Clothing. Het merk staat voor een passie voor kwaliteit en karakter en dat is dan ook zichtbaar in elke collectie. Producten bestaan uit t-shirts, truien, hoodies, jassen en accessoires. Confirm Clothing combineert mode met sport en streeft ernaar altijd voorop te lopen. Enjoy!

Lees Meer
Confirm

Wanneer start de Confirm sale?

Als je items van Confirm in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Confirm start.

Waar koop je Confirm?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Confirm welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.