See by Chloe

See by Chloé is speels, basic, verfijnd. Het vormt onderdeel van het Parijse modehuis Chloé. Net zo high-fashion van karakter, is dit sisterlabel kleurrijker, simpeler en eigenzinniger dan haar grote zus. Eenmaal aan en nooit meer uit? De easy elegante zwarte jurken of de verfijnde leren tassen.

Draag het eens zo
See by Chloé is er voor high-fashion liefhebbers. Zij die goede stof, evenals fijne silhouetten wel kunnen waarderen. Al te serieus, dat hoeft voor hen niet. Die gedachte voeren ze dan ook in hun styling door. Ze spelen met contrasten. Mixen bijvoorbeeld een strakke top met een wijd jacket. Of schuiven stevige boots onder een zwierig jurkje aan.

Nog meer Chloé
En what about Chloé? Dit label is bohemien, verfijnd, donker. Verre van stijf - wat nogal baanbrekend was in het jaar waarin het label werd opgericht: 1952. Met nog steeds innovatieve silhoutten op de kaart, keren zwart, wit en andere no-nonsens aardetinten standaard terug in haar collecties. En dat maakt alles – van schoenen, tassen tot aan zwierige jurken – zo verdraaid combineerbaar.

12 items
Terug naar boven