Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Hi-Tec

Hi-Tec is een schoenenlabel dat is begonnen in 1974, opgericht door de Engelsman Frank van Wezel. Van Wezel begon zijn carrière in het sportsegment, omdat hij hier het aanbod nog niet groot genoeg van vond. Zijn eerste schoen was de ‘squash-schoen’, die boven alle andere paren uitstak, omdat hij ultra licht en super comfortabel is. Hedendaags wordt de schoen nog steeds gemaakt en inmiddels is hij al zo’n negentien miljoen keer verkocht. Na dit eerste paar kwam Hi-Tec uit met de allereerste licht gewicht bergschoen, waarmee je bergen goed kunt beklimmen zonder dat je een zwaar paar schoenen ook moet meebrengen. Na deze modellen volgden er nog een hele hoop meer, waaronder ook draagbare paren die je niet tijdens het sporten hoeft te gebruiken. Na 45 jaar heeft Hi-Tec nog steeds dezelfde core business: mensen meer naar buiten brengen. Door het comfort zo hoog mogelijk te houden willen zij dit nog jaren blijven doen.

De geschiedenis van Hi-Tec

Hi-Tec Sports is in 1974 opgericht door Frank van Wezel in het toepasselijk genaamde dorp Shoeburyness in Engeland. Franks liefde voor sport brengt hem ertoe een innovatieve, lichtgewicht en direct comfortabele squashschoen te bouwen. In 1978 vestigde Hi-Tech zich in de Verenigde Staten met de introductie van 's werelds eerste lichtgewicht wandelschoen, de Sierra Sneaker, een sportschoen voor in de bergen. In 1981 werd de Silver Shadow gelanceerd om de hardloopcategorie te veroveren en in dat jaar droeg 23% van de hardlopers in de London Marathon deze Hi-Tec schoenen. In 1992 in het eerste seizoen van de wereldberoemde Premiership Football-competitie in Engeland werd de dominante positie van Hi-Tec in de sport bevestigd met de best verkochte Kings Cup-schoenen van 52 Premiership-spelers. In 1995 werd Hi-Tec de officiële schoen van de Wimbledon-tenniskampioenschappen. In 2007 won golfer Padraig Harrington drie grote kampioenschappen met Hi-Tec's technologisch geavanceerde CDT-golfschoen, 's werelds eerste golfschoen met verbeterde spelprestaties. In 2011 werd Ed van Wezel, zoon van Frank, CEO en het wereldwijde hoofdkantoor werd verplaatst naar Nederland, het land van herkomst van de familie van Wezel. Tegenwoordig is Hi-Tec een wereldwijd bekend merk.

Hi-Tec is gepassioneerd in het leveren van echte waarde, direct comfort, innovatie en prestaties door middel van de lightweight-producten die consumenten inspireren om het meeste uit het leven te halen.

Schoenen

Schoenen van Hi-Tec zijn ontworpen om op te sporten – heerlijk lichtgewicht, comfy en stylish. Drie eigenschappen waardoor ze tegenwoordig ook gewoon in het dagelijks leven gedragen worden. Met sneakers van Hi-Tec kun je overal voor de dag komen, en omdat ze ontworpen zijn om op te sporten, weet je zeker dat je er een hele dag heerlijk op kunt lopen.

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de comfy en fashionable sneakers van Hi-Tec? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Hi-Tec Sale

Ben je op zoek naar de meest fantastische Hi-Tec schoenen in de sale? Dat begrijpen wij wel! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een item van Hi-Tec kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Hi-Tec items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Hoe handig is dat?