Gratis verzending en retour
MENU

Represent

(37) items

Represent is een Brits Streetwear label dat in 2012 is opgericht door de broers George & Michael Heaton. Een constante vooruitgang van high-end items geïnspireerd door Britse tijdperken. Het Represent-team bestaat uit een hechte groep vrienden uit en rond de wijk Bolton in Manchester. Represent is een trots Brits merk, waarbij ieder item krachtige graphics bevat die hun passie voor het Britse erfgoed benadrukt.

Lees Meer
Represent

De geschiedenis van Represent

Zoals de meeste streetwear-labels uit de 21e eeuw, begon Represent zijn bescheiden begin als een universiteitsproject voor de in Manchester gevestigde broers George en Mike Heaton. Ze drukten toen grafische T-shirts voor vrienden. Het merk werd al snel populair op sociale media, waardoor de broers van het project een bedrijf konden maken.

Het ooit kleine project is nu een wereldwijd hoofdbestanddeel van streetwear, dat wordt getoond in Londen, Milaan en New York en wordt gedragen door mensen als Dua Lipa, Migos en 2 Chainz.

Represent heeft nooit een verandering voor zichzelf ingevoerd. In plaats daarvan heeft het ervoor gekozen om het ontwerp van kledingstukken voortdurend te verfijnen. Elke ontwikkeling wordt zorgvuldig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat deze niet alleen voldoet aan de nauwgezette normen van de broer, maar ook bijdraagt aan het luxe plezier dat ontdekt kan worden bij het hanteren van het kledingstuk. De Represent-eigenaar vindt de silhouetten door en door, met meer details, fijnere afwerkingen en bewerkte stoffen. Represent vordert zoals altijd, met oneindige zorg, om ervoor te zorgen dat de kledingstukken uitzonderlijke slijtage geven. Spirit of Britain, afgunst van de wereld.

Represent Kleding

Stoer, uniek, opvallend. Dat is Represent. Streetwear voor de jeugd van nú. Hippe mensen die dragen wat ze willen, maar wel met trends mee willen gaan. Gave jeans met gaten, T-shirt met opdrukken en geruite jacks. Toffe pieces om je garderobe mee aan te vullen. En denk erom: een volledige outfit van Represent is tof, maar matchen met andere merken is ook heel gaaf!

Represent Nieuwe Collectie

Als echte Represent liefhebber mag de Winkelstraat.nl App niet ontbreken op jouw telefoon. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Represent Sale

Ben je op zoek naar streetwear kleding van Represent in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van Represent in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete items van Represent in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Máár, vooral de populaire items van Represent gaan enorm hard, dus wacht niet té lang met bestellen…