Juun. J

Neen: geen poespas voor Juun.J. We zien pure tinten, androgene vormen en vlijmscherpe tailoring. Dat kleding een vorm van communicatie is, onderstrepen ze nog maar eens met deze vernieuwende ontwerpen. Prints, fijne materialen en complete strips vertellen een verhaal. Het verhaal van de drager. Over wie hij is, hoe hij zich voelt en waar hij voor staat. Hoe start jij jouw eerste hoofdstuk?

Zorgvuldige styling
De kleding van Juun.J vraagt om zorgvuldige styling. Ieder afzonderlijk stuk moet tot zijn recht komen – of dat nou een zwart, wit of legergroen item is. Zoals het label zelf in gedachte had: ga voor simpel. Minimalistisch is (slechts) een sleutel tot succes. Anders gezegd: heb je een druk T-shirt in handen, combineer dat dan met een broek en sneakers in eenzelfde kleur.

De start van een unieke collectie
Je koopt dit label omdat je een bepaalde aantrekkingskracht voelt tot de artikelen. Maar ook omdat je om mooie materialen geeft, om rijke kleuren en om kleding die ertoe doet. Shop je Juun.J, dan begin je aan een unieke collectie met gave items – die verre van mainstream zijn. Afijn, is het qua smaak wel raak? Kijk dan ook eens bij HBA en Susudio. Grote kans dat die dan ook in de smaak vallen.

 

0 items

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Terug naar boven